od sua » 25 črc 2008, 19:38
Člověk si tu chce zjistit neco o tom skutru, popripade sam se podelit co zjistil, ale misto toho tu jen slysi: To neznam, to je smejd, protoze si to myslim! Tak me to uz nebavi. Az budu chtit slyset chvalozpevy na nejakou znacku, vlezu k ni do vlakna a budu si to cist. Jen tak mimochodem, nebudu ted konkretni, ale obecne s tim servisem, dodacima lhutama a hlavne cenama nahr dilu u znacek nebo jak si tem svym strojum rikate, se taky ve svych vlaknech (tech stroju teda :rolleyes:) zrovna nepredhani se spokojenosti.... Mluvim obecne a neplati to pro vsechny stejne. Ale reci typu ze na neco seka 14 dni nebo ze vymena oleje je za 4 tis atd... Neber me za slovo, procetl jsem toho moc a nepamatuju si co u ceho bylo, ale jen chci rict, ze kdyz uz tu nemuze nekdo hanit ten stroj, pac ho nezna, tak to zkousi pres servis atd.. Je mi to jedno. Jen chci rict ze neni vsude vsechno perfektni ani u tech ''znacek''.
To Kiwi: mel jsem si pro to jet dneska, jenze nenadala financni vydaj zapricinila, ze to musim jeste nejaky cas odlozit. Takze az prodam svy VFR, tak to privezu. Byl jsem se vcera jeste jednou svezt, prosmejdil jsem fakt jak to jen slo, zjistoval co se dalo, dokonce mi ukazal dilnu, kde mel veci skladem (ale stejne jsem prd poznal na co to je, pac to je jen cislovany), jinak cena servisu je 400 na hodinu plus dily, tzn bezny servis do dvou tisic, max tri rikal, kdyz je neco zapeklitejsiho... Orig remen 800, desky kolem 300, atd... Na objednani pak kapoty a tak... Tesil jsem se jak malej. Dokonce jsem zacal uvazovat ze se podivam po necem jinym, ale jak jsem tak procital ta fora, tak me proste nic nepresvedcilo. Samo, ze by se mi libilo treba majesty nebo forza, ale to je nekde jinde a tolik za to dat nechci. A vcera jsem jezdil dobrou pul hodinu a fakt si myslim, ze mi to vyhovuje presne jak chci. Takze ja mam zatim jasno. Navic kdyz jsem tam prisel, ze to musim odlozit, tak zkousel na me 5% slevu a ze by jeste mozna kdesi cosi, takze prostor tam je. Bohuzel jsem vytek, tak musim chvili pockat.