SYM 250 GTS - podle testů je docela OK

Diskuze o skútrech větších objemů.

Příspěvekod sua » 17 črc 2008, 20:30

Jsem prehledl otazku na cenu... Je za rovnych 100... Je fakt ze nejaka cina ve dvepade jde uz za 70, ale to nechci. Tady ten muj pocit, ta vybava a vubec ten dojem podle me za to stoji.
sua

25+

Reputace: 0
Skútr / moto: Gilera Runner FX 125

Příspěvekod jel.en » 17 črc 2008, 20:39

To sua: sem natěšenaj až nám tu písneš jak to frčí až z tebe opadne to první nadšení.Myslim že to bude docela kvalitní...Vypadá to docela dobře a za rozumnej peníz hodně muziky ;)

To Kiwi: Dneska jsem v práci kouřil cígo od Číňana a chutná to stejně jako jezděj jejich scooty :D
Jsem despota a ignorant...
Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-D :-p
jel.en

1500+

Reputace: 19

Příspěvekod Kiwi » 17 črc 2008, 20:42

to jel.en: no nejlepší dělaj jídlo, ale jen známí :D

jinak toto mi nabízí prodejce za 110tis. nový : http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=3336
Naposledy upravil Kiwi dne 17 črc 2008, 20:48, celkově upraveno 1
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....

jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Kiwi

1500+

Skútr / moto: v prenatálním stadiu :-(

Příspěvekod sua » 17 črc 2008, 20:48

Ja si dal proste strop kilo, ze vic za to nedam a tak jsem hledal co by mi nejvic vyhovovalo. Sjezdil jsem par padesatek a to proste na my kila neni. Takze kdyz chci pohodli, musi to byt maxik a kdyz maxik, tak je i ta 125 malo, aby me do kopsu nepredjizdeli kamiony. takze dvepade a ted kterou? Do kila byly jen ciny, tohle a piagio x8. To jsem ale zavrhl, takze padla volba na toto. Jeste jsem pokukoval po kymcu yager gt 200i, ale je to mensi, hur to jede a vubec mi to prislo o dost hur zpracovany. Vybavu to melo horsi a tak jsem zkusil toto. Navic se mi to i fakt libi. Nastesti maji modrou, protoze jsem na ni ulitly, jinak maj jeste stribrnou..takze vyber dost mizerny. Uvidim, zatim se mi to moc libi a jestli i ty servisni intervaly po 3000 jsou normalni, tak do toho jdu a jakmile budu mit neco nalitano, tak se budu delit.

To KIWI:ty fotky jsem vzal jen z nejakeho nemeckeho inzeratu, jen pro predstavu jak to vypada. Ja jezdil na modry. Na ty samy co se testovala ve svete motoru..

No jidlo..... ja zrovna nedavno koukal, jak kvuli olympiade davaj ruzny porady, na neco jak se tam zije a ty zabery na ty vselijaky potvory a jak se tim zivej...mi naskakala husi kuze! Se nemuzou divit ze z toho maj takovou divnou barvu a zkrouceny voci B)
Naposledy upravil KYBLOS dne 11 črc 2013, 15:25, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou
sua

25+

Příspěvekod Kiwi » 17 črc 2008, 21:07

[quote=sua]To kiwi: jenze ty tu udavas uplne jinou kategorii. Ja chtel maxiskutra, pohodli.. A to neznam zadnyho, ktery by mel ve 250 pod 160 kg. A vykon je plus minus kun vsude na stejno.[/quote]
Honda Foresight 159kg B) a jak někdo psal- neskutečně pohodový polykač kilometrů....50tis. km žádnej problém a servis je luxusní. jen tě trochu chytám za slova :D
Naposledy upravil Kiwi dne 17 črc 2008, 21:08, celkově upraveno 1

Kiwi

1500+

Příspěvekod sua » 17 črc 2008, 21:32

A kde se ta Honda Foresight da koupit??? Nova...

Ale je to docela dobra masina.... jen nesplnuje jeden muj pozadavek a tou je cena. Navic ji nemuzu ani u zadneho prodejce najit. Dela se vubec jeste?
Naposledy upravil KYBLOS dne 11 črc 2013, 15:26, celkově upraveno 1
sua

25+

Příspěvekod Kiwi » 17 črc 2008, 21:57

no myslím,že už ukončili výrobu. ale ten motor je hrubej, že ho používají i italové ve svých scootech. dá se sehnat určitě 2006-7 s málo kilometrama a jasným původem. scoot do 5tis. beru jako zajetej....vím, chceš novej, ale to je prostě klasika. a i za 20 let ti Honda dodá všechny díly. a to je vyzkoušený a funguje to..no ale myslím,že u některýho prodejce určitě ještě bude třeba za lepší cenu.
Naposledy upravil Kiwi dne 17 črc 2008, 21:58, celkově upraveno 1

Kiwi

1500+

Příspěvekod sua » 17 črc 2008, 22:09

To Kiwi: Jasne, to nepopiram ani se tomu nebranim.... Spis nemam v umyslu to mit dvacet let. Ja mam proste radeji novy, nechat si ho pet sest let a znova novy. I kdyz na tom clovek trati, tak mam svuj klid a svou jistotu. Ale to jsme tu uz resili... A proc se branim necemu drazsimu? ... Vis, kdysi jsem kupoval pracku. Chtel jsem co nejlevnejsi, hlavne aby prala. Prisel jsem do obchodu a staly tam v rade vedle sebe, no snad dvacet kusu... Od nejlevnejsi po nejdrazsi.. A ja se zadival na tu nejlevnejsi a rekl si ze to za tech sest a pul bohate vypere. Jenze ta vedle byla jen o petset drazsi a uz umela navic to... a ta dalsi byla jen o dalsich petset a uz umela i tamto... a tak jsem se dostal k pracce za 17 a pul... Je bezva. Pere a zdime... S mobilem to samy... Ten uz umi tohle a je jen o par korun drazsi nez tamten a nakonec to je s wifi a symbian a ja nevim.... A je bezva, vola a pise... Atd atd. Ne, ja si tentokrat dal horni hranici a pres tu nechci jit. I kdyz je to jen o deset nebo patnact... Ja chci jen jezdit...
Naposledy upravil KYBLOS dne 11 črc 2013, 15:27, celkově upraveno 1
Důvod: Citace posledního příspěvku
sua

25+

Příspěvekod kraken.99 » 17 črc 2008, 22:15

to sua:koukám že jsi z kralup tak až pojedu za kyblosem tak ti ten nový stroj zkontroluju :D :D
jinak samozřejmně přeju hodně štastných kilometrů :)
tel.777 55 22 12 email:kraken.99@seznam.cz skype:kraken.99
kraken.99

2500+

Skútr / moto: Suzuki Burgman 650exe 08

Příspěvekod sua » 17 črc 2008, 22:19

Neprocital jsem tady vsechna vlakna, ale vubec by nebylo spatny tu mit diskuzi na tema kolik stojej na jednotlive scooty nahradni dily, jak je drahy jejich servis ci jak jsou lidi spokojeni se servisem... Existuje to tu nekde? Jako je treba u testu aut v casopisech na konci tabulka, kde jsou ceny beznych nahr dilu, pojistka atd... neco na ten zpusob. Myslim ze by to bylo dost informativni pro zdejsi uzivatele....

kraken.99:
Diky, ale pocitam ze ho tu budu mit tak za tyden, drive ne. Nejsem primo z Kralup, jsem z jedne vesnicky kousek vedle. Kozinec se to jmenuje, z Kralup smerem na Tursko, Horomerice atd..
Naposledy upravil KYBLOS dne 11 črc 2013, 15:28, celkově upraveno 1
sua

25+

Příspěvekod Kiwi » 17 črc 2008, 22:28

sua: to s těma nej věcima chápu. pračku jsem sehnal novou haluzově za půlku a mobily apodobný věci neřeším, beru střed. ale jsou dvě věci u kterých nechci moc dělat kompromisy: motorky a zbraně B) je to otázka priorit a chápu, že je máš jiný. jen bych ti nepřál nějaký trable, který by ti znemožňovaly ježdění.no však se potkáme, jestli někam vyrazíš. vlákno se servisy tu je a díly se dost liší v cenách, nejlepší je žádný nepotřebovat :)

Kiwi

1500+

Příspěvekod sua » 17 črc 2008, 22:37

To kiwi: ja mam zas dospatny zkusenosti s ojetinama celkove.. auta i motorky... a vlastne i nakladak. Jen jednou jsem mel ojetinu, mercedesa w124, ktera se hned nezacala srat a po pul roce v ni nebyla pomalu jeste jednou puvodni porizovaci cena, ale zas jsem to roztrelil :rolleyes: Proste nemam dobry zkusenosti. A s motorkama je to podobny... az moje soucasna vfr je v pohode. (mas radost ze je to honda, vid? :p) A ja si myslim, ze dnes pri spravne udrzbe je kazda motorka spolehliva. I ty pitomy ciny. Tam je spis vopruz zpracovani a pak dodaci lhuty na dily. Ale kdyz se podivas jakej kour vsechny tyhle smejdy dostavaji v indii nebo cine, a ze jich tam jezdi.... Zas tak spatny to nebude. Jen se starat. A kdyz to ma clovek od nova, lecos si vychyta podle sebe a je to proste jen na nem. Nakonec je na nem i to prvni rozhodnuti jestli do toho jit nebo ne.
Naposledy upravil sua dne 17 črc 2008, 22:41, celkově upraveno 1
sua

25+

Příspěvekod Kiwi » 17 črc 2008, 22:48

no já mám zas štěstí, ale jetý auta jsem vždycky vzal od kámošů, jasnej původ a žádný podrazy. a s tou Hondou je mi to už blbý, líbí se mi Ducati, MotoGuzzi, Triumph, BMW...ale nemám tolik peněz, abych měl tři motorky a jezdil na té, co zrovna funguje. a zkušenosti hovoří, že nejlepší poměr výkon-cena-provozní náklady-spolehlivost hovoří pro Hondu. a servis ti seženou všechno do dvou dnů a to je velká deviza.

Kiwi

1500+

Příspěvekod sua » 17 črc 2008, 22:54

Honda je dobra, o tom zadna diskuze... Ale taky takova masovka... Takovej volkswagen mezi motorkama... Ale je fakt, ze individualisticka image me do prace nedoveze! ale nema maxika dvepade do sta.... :rolleyes:
sua

25+

Příspěvekod Kiwi » 17 črc 2008, 23:02

jezukriste, nesnáším vw, to je úplně bez nápadu a věřím, že jednou půjde ke dnu :mad: :mad: :mad: Honda je spíš japonský BMW. podívej se na závodní úspěchy.....no necháme toho, už jsme trochu uhnuli :p tak už to kup a jezdi jezdi jezdit a nešetřit..

Kiwi

1500+

PředchozíDalší

Zpět na 150-250ccm skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek