od sua » 17 črc 2008, 20:48
Ja si dal proste strop kilo, ze vic za to nedam a tak jsem hledal co by mi nejvic vyhovovalo. Sjezdil jsem par padesatek a to proste na my kila neni. Takze kdyz chci pohodli, musi to byt maxik a kdyz maxik, tak je i ta 125 malo, aby me do kopsu nepredjizdeli kamiony. takze dvepade a ted kterou? Do kila byly jen ciny, tohle a piagio x8. To jsem ale zavrhl, takze padla volba na toto. Jeste jsem pokukoval po kymcu yager gt 200i, ale je to mensi, hur to jede a vubec mi to prislo o dost hur zpracovany. Vybavu to melo horsi a tak jsem zkusil toto. Navic se mi to i fakt libi. Nastesti maji modrou, protoze jsem na ni ulitly, jinak maj jeste stribrnou..takze vyber dost mizerny. Uvidim, zatim se mi to moc libi a jestli i ty servisni intervaly po 3000 jsou normalni, tak do toho jdu a jakmile budu mit neco nalitano, tak se budu delit.
To KIWI:ty fotky jsem vzal jen z nejakeho nemeckeho inzeratu, jen pro predstavu jak to vypada. Ja jezdil na modry. Na ty samy co se testovala ve svete motoru..
No jidlo..... ja zrovna nedavno koukal, jak kvuli olympiade davaj ruzny porady, na neco jak se tam zije a ty zabery na ty vselijaky potvory a jak se tim zivej...mi naskakala husi kuze! Se nemuzou divit ze z toho maj takovou divnou barvu a zkrouceny voci B)
Naposledy upravil
KYBLOS dne 11 črc 2013, 15:25, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou