od sua » 26 črc 2008, 18:05
Ja jsem vysazenej na lidi hanici vsechno, co neznaj!! Proc se tu furt resi cina? Tohle vlakno je o symu 250i, patrici mimochodem do koncernu jako hyundai a kia a zrovna nedavno jsem cetl, ze tento koncern je paty na svete v poctu vyrobenych aut. Jasne zameruji se na auta nizsi cenove kategorie, tedy v dane tride vzdy patri mezi ty levnejsi, ale nerikejte ze taky nebudou splnovat nektere mezinarodni normy ci certifikaty. Zvlast kdyz posledni dobou davaji zaruky jako zadna jina firma. Jasne, jsou to jen auta, ale proc by treba motorky na tom nemohly byt zrovna tak?? A jestli se nedavno rozhodli expandovat s touto znackou do evropy a u nas se objevili az letos, no tak to proste nikdo nezna, stejne tak jako pred 15ti lety nikdo neznal kiu a hyudai. Ale proc takovymu kolosu neverit, ze se prosadi? Kymco na tom bylo stejne a dnes je mezi 10ti nejprodavanejsimi znackami u nas. Tady jsou furt tendence to srovnavat s manufakturni vyrobou z ciny, kde jedna dilna seka dva licencni motory, druha tri ramy a treti dvacet obslehnutych kapot a ve finale se to prodava v supermarketech pod 60ti znackama po dvou modelech jako spotrebni zbozi. Ta tovarna vyrabejici sym dela motorky 40 let, vsechno, motory, brzdy, konstrukci, maji z vlastniho vyvoje a nevidim duvod se toho bat. Je to asi jako rozdil mezi oktavkou a ceedem.. Podle me. Jasne zacnete tu tvrdit ze vase znacka, je minimalne jako audi, ale budte objektivni. Stale tvrdim, ze cinu nechci v zadnym pripade, ale nechce se mi platit za oktavku, kdyz to ceed umi minimalne stejne s tim, ze samo ta cena jiste nejake ustupky mozna nekde ma, ale rozhodne me za to stoji. Ja nepotrebuju oblozeni sloupku z mekceneho plastu, me tam staci klidne tvrdy, kdyz nebude vrzat.. A u skutra je to stejny. Technicky a vybavenim je na tom stejne jako konkurence, jizdni vlastnosti me bohate vyhovuji, vybaveni take, tak proc budu davat o patnact az tricet vic za neco podobneho? A myslim cenikovy ceny podobnych modelu jako jsou: x-max 115, madison 132, nexus 125, burgman 200 - 115, satelis 140 atd., aby se tu zas nehledal jeden kus kdesi za cenu jinou. Jsem presvedcen ze i tady se z cenikovy ceny necha udelat cena jina. A Kiwi, s tim servisem jsem to tam specialne napsal, ze nejsem konkretni, ale ze taky kazdy majitel znackovyho scoota jen nepeje chvalu jak ma vsechno vcas a levne! Nebo jsem tam nekde primo rekl, ze ty jsi byl v servisu nejak dlouho? Ja ted uz nemam cas, ale klidne si vecer nebo zitra ten cas udela a ty prispevky sem skopiruju, ale pripada mi to na hlavu. Stejne to slyset nikdo nechce, ma prece znacku...
P.S.: a hlavne nepotrebuju slyset nejaky reci o sileni nebo tak neco! Ja se tu chci bavit o symu gts 250i... Protoze se mi libi a chci si ho koupit. Shanim informace proste, pripadne se delim o to co jsem sam zjistil. O nicem jinem tohle vlakno neni! Ani jeden z vas to pomalu nevidel, natoz aby se svezl ci mel nejaky jiny zkusenosti primo s timto modelem a presto tu je tisic prispevku o tom, ze to je horsi nez cokoliv jinyho nebo dokonce ze to je stejny jak ciny. Az se nadchnu pro neco jinyho, vyhledam jiny vlakno a pujdu tam! B) B) B) B) B)
Naposledy upravil
sua dne 26 črc 2008, 18:06, celkově upraveno 1