Suzuki Epicuro 150

Diskuze o skútrech větších objemů.

Suzuki Epicuro 150

Příspěvekod adrian1 » 10 kvě 2010, 20:18

Ahoj máte někdo tento stroj? Já ho mám už 4roky a max spokojenost jak výkonem tak poruchovostí(absolutně bez závad!!! :lol: ) jen škoda že mi ho někdo před 2 lety schodil :evil: z velkýho stojánku a mám prasklé plexi a nové je za hroznou raketu a nějaké staré nebo jiné je nemožný sehnat!
adrian1

0+

Reputace: 0
Skútr / moto: Suzuki Epicuro 150

Re: Suzuki Epicuro 150

Příspěvekod wictor » 10 kvě 2010, 20:48

Tak to plexi na Epicuro bude asi fakt nedostatkový zboží, protože jsem prolít i ebay atd. (sice jen zběžně) a našel jsem jen jedno: http://e-shop.adventure-biker.cz/index. ... 50-8061008 - new
wictor

Moderátor

Reputace: 43
Skútr / moto: HONDA SW-T 400

Suzuki Epicuro 150

Příspěvekod kakabus » 17 kvě 2012, 10:25

Zdravím vás. Předevčírem jsem se stal majitelem tohohle stroje. Můj první skůtr, jinak sem jezdil a občas ještě jezdím na mašinách. Zatím jsem celkem spokojenej, jede to pěkně, až sem byl překvapenej.

Chtěl bych se zkusit zeptat na dvě věci, jestli tu je nějakej další majitel a mohl mi poradit.

1/ kickstart..buď nefunguje, nebo nevím jak na to..dám to na hlavní stojan, zapnu klíček, zabrzdím brzdu a zajistím, vyklopím páku a dupnu. A nic..možná to tak jednou otočí motorem sem tam a to celkem pomalu, podle odporu na páce..to se mi zdá málo na start..nebo ne? Každopádně to ani neškytlo, natož že by se mi to povedlo nastartovat. El. startér funguje na škrtnutí.

2/ chcípe při pomalý jízdě z kopce. To znamená..jedu pomalu z kopce (do 10 km/h - rozjezdová spojka vypne, otáčky klesnou na volnoběh) a asi po 15-20m začíná chcípat až chcípne a pak jde blbě nastartovat. Asi problém s dodáváním benzínu. Když to chcípe a přidám plyn (docela dost musím), tak to udržím naživu a nechcípne, ale je to otravný. Nesetkal jste se s tím někdo, než to rozeberu? :)

Jinak jede dobře, na ten objem kopec nekopec téměr, na rovině v protivětru 110, rozjezdy razantní, je to fajn. Děkuju za každej postřeh nebo radu.
kakabus

0+

Skútr / moto: Suzuki Epicuro 150
Tuning / úpravy: bez úprav

Re: Suzuki Epicuro 150

Příspěvekod miroslav hartman » 19 srp 2015, 10:28

Mam taky epicuro 150 a na STK jsme nenasli cislo ramu ani vyr.stitek.Rovnez se mi nikdy nepodarilo nastartovat nozni pakou.Kdo to umi-prosim poradte. MIKI
miroslav hartman

0+

Skútr / moto: suzuki epicuro

Zpět na 150-250ccm skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek