od strki » 17 bře 2012, 21:05
Svíčka nová iridiová motor šlape jak hodinky dnes jsme najeli cca 150km a vše v poho až na to že někde kolem 60ky to trochu vibruje do sedadla, Buráka jsem kupoval v lednu takže jsem ho pořádně protáhl až teď měl jsem ho rozebraného komplet nový lak a byla prasklá příruba karburátoru k valci tak jsem si ji vyrobil, za novou v originál servisu chtěli 1500kč a mě vyšla na 25kč.Jinak díky za odkaz na kontrolu sytiče zítra na to hodím oko.Ještě jeden dotaz ohledně brždění pokud při jízdě uberu plyn a zmáčknu brzdu zdá se mi že musím ubrzdit i motor jako bych brzdil se zařazenou rychlostí-možná je to pitomá otázka, ale nikdy jsem neměl žádnou motorku s variátorem, díky za vaše postřehy.
Pravidlo 4.
Nepoužívejte zbytečně citace, lidé pochopí, na co reagujete. Maximálně citujte 3 příspěvky. Nepoužívejte citaci, pokud odpovídáte na poslední příspěvek v tématu!
19.3. edit:
Zdravím rozdělal jsem variátor(kontrola remene atd) a zjistil jsem že místo válečků mám tisícihrany.Studoval jsem různé fora jaké by byli nej a narazil jsem na dr.Pulley máte s nimi někdo nějaké zkušennosti a pokud ano tak jakou gramáž. Nabízí se dvě 26g a 28g.
Jinak polořemenice variátoru jsou dost vydřené a vzadu je špatné ložisko, ale to jsem už vyměnil, dají se polořemenice stočit a pokud ano nebude ubraný materiál chybět.
Díky.
Naposledy upravil
KYBLOS dne 24 črc 2013, 01:16, celkově upraveno 2
Důvod: zbytečná citace. Sloučeny dva příspěvky pod sebou.