Zdravím všechny...chtěl bych se zeptat kolik toho v průměru ujedete na rezervu, jen pro představu. Mám piaggio x9 250 evolution z roku 2007 s motorem piaggio. Tak jestli má někdo zkušenosti. A zároveň mám problém, nalil jsem tam u pumpy 11 litrů a mám na těch 11 litrů najeto 160 km a už mi svítí rezerva, to by znamenalo spotřebu nějakých 7 litrů na 100km. Nemá někdo zkušenosti s tím, že to moc žere? Zároveň mi totiž motor při opravdu mírném přidání plynu, asi jenom tak, aby otáčky vyskočily na 2 500 otáček, vážně jenom lehce, tak mi motor tarokuje, lidově mi prdí z výfuku, ten prasklí není a po přidání více plynu už to nedělá, za jízdy když popojíždím v koloně třeba a přidávám jenom malinko plyn, tak jako sebou tak škube, jako kdyby ho někdo držel za pr........ Výfuk není prasklí, blána v karbecu je taky v pohodě, jehla v karbecu jak jsem zjistil není stavitelná, filtry jsou čistý, takže vážně nevím...možná tak do servisu na podrobnější seřízení a pročištění karbecu, ale zkouším to tady, jestli někdo nemám podobné zkušenosti. A hlavně ta spotřeba, na nějaký prcání lehký bych kašlal. A kolik teda ujedete na rezervu...dopředu díky moc všem za rady