od Riivia666 » 10 bře 2013, 18:08
Je to injektor...mám pár kamošov motorkárov, jeden už mal pár skútrov, teraz má Silverwinga a dokonca ho aj bol somnou pozrieť a bolo to v poriadku...spoliehal som sa na jeho rady, ktoré samé o sebe pomohli, no isto viete, že pri kúpe ojazdeného dopravného prostriedku sa pri prvom kontakte takéto chyby zistiť nedajú...keď sa na tom previezol, motor pekne ťahal, neťahalo do strán, brzdy brzdili perfektne...potom doma mi nechcel naštartovať, tak som volal dotyčnému a povedal že je to baterkou, lebo celú zimu stálo zaparkované v garáži, vymenili sme akumulátor a furt to nešlo, tak sme začali pozerať sviečku...sviečka bola maximálne čierna od oleja, vybrali sme ju, dôkladne očistili, dali naspäť, motor nabehol, nechali sme ho naštartovaný asi 10 minút, potom ho vypli, všetko bolo v poriadku...o 2 hodiny na to to už nešlo naštartovať s tým, že keď sme vybrali sviečku, zase bola totálne zašpinená...a stopy po oleji sa našli aj na sériovom vzduchovom filtri (taký penový) - ten sme potom tiež vyčistili, potom sme ho už nerozoberali