Tak už to vypadá že zima konečně skončí a budem se moc vydat na vyjíždky,já jsem mezi tím co medvědi spali rozebral skutra kompletně rozebral a vylepšil pár věcí:přetěsnil jsem vyditelné uniky vody,vyměnil termostat,motex pásky,přetěsnil vodní pumpu,hadice na přívod paliva,palivový filtr,vyčistil karbec a vzduch filtr.poskládal variátor,vyměnil destičky,odvzdušnil brzdy,vyměnil olej+ filtr a vyčistil sítko,pošteloval jsem držení motoru(měl výkyv do stran,vymačkané tyčky ve stojánku,nechal jsem vytočit nové),kompletně vyčistil rám od prachu,očistil elektr.kontaky,promazal ohybné spoje a zase poskládal skůtra dohromady,tak doufám že se jsem na nic nezapoměl a že budu moc brzy vyrazit bez toho abych se dočkal nějakého problému
Fotografie-0046.jpg
7.3. edit:Tak dnes jsem zase chvilku doladéval skůtra,minulý víkend jsem se povozil,a zjistil jsem že mám mokré pravé koleno,a hle byla tu první závada,nespíná mi čidlo na chlazení,takže jsem odkrytoval celého skůtra,když už jem byl v tom tak jsem projistotu vyčistil celý chladící system,přepáskoval hadice a poopravovyl věi které se mi nelíbyly,vyměnil jsem olej vzadním pohonu a rozebral přední vydle,budu měnit gufera a olej,jinak po první pořádné jízdě jsme byly oba nadšeni pohodlím skutra a jízdníma vlastnostma,jo větší kola jsou větší kola,fakt super,už aby ten sníh opadl a můžem razit na výlety.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Piaggio X9 500i.e. prodáno,koupen Nexík