zdravim kolegy X8káře,
dneska se konala premiera : cca 40 ještě zimních km v 16ti nad nulou, to byla pecka, uz to fakt chybelo
pomalu zacinam uvazovat v nasich klimatickych podminkach, kde je snih od rijna o skutru sneznem
K ročnímu výročí jsem obdaroval fichtla X8 125ccm i.e. svickou NGK, vycistil filtr, dofoukal, vzal plnou a vyjel za krasneho slunečného počasí, startování po zimě zabralo cca 10 minut, ale nasledující hodinka až dvě byly více než sladkou odměnou
cestou zpět jsem se stavěl na poste pro balik cca 55x40x25 cm a ihned jsem ocenil včera montovaný držák na kufr GIVI
sice jsem vypadal jak nejakej turek nebo ind s takovym papírovym zavazadlem, ale účel splnil
viz foto, abyste videli meho mazla. no tak po 10 minutach marne snahy to vzdavam, neumim
jinak menší zádrhel u m-b-w.cz - bohužel...
objednal jsem si dle přiložené tabulky rozměrů, velikostí a různejch obvodů bundu č.50. Samozřejmě, že byla buď blbě ušitá nebo nesouhlasila zveřejněná tabulka na webu, tak jsem ji vyměnil za č.52, kde jsou už větší míry, než potřebuji ale pořád je mi malá . jako třešinku na dortu mi uctovali postovne za to, ze maj na webu nesmysl v tabulkach a ve vseobecnejch obchodních podmínkach samozrejme o nejakym uctovani postovneho u vymeny ani zminka, neni nad ochranu spotrebitele. jako bych mohl já za to, ze bundu sil negramotnej cinan nebo tam dali nejakou tabulku kdovi z ceho, pravdepodobne z povinnosti. pochopil bych, kdyby naopak poštovné chtěli uhradit za mě na základě zcestných informaci na webu a zachováni dobreho jmena firmy, ale realita je asi jina, jsme v čechách a ryba smrdi od hlavy, takze odraz nasich politických radoby spicek se odrazi do kazde spolecnost, je to smutne, ale je to realita
. Nejde o nauctovanejch 75,- kacek, ale jde predevsim o slusnost a o to, ze se ani neobtezuji ze slusnosti na vydaj spojeny s jejich zcestnejma informacema upozornit.
Na druhou stranu abych jen nepomlouval, musim rict, ze komunikace doposud byla super a ochota rovnez, uvidime, jak se bude snaha vyvijet dale
Poslal jsem jim zadost o vysvetleni a v pripade zajmu Vas mohu informovat, jak to dopadlo.
a dotazek na zaver, mate nekdo zkusenost s otevrenym kosikovitym sacim filtrem u X8ky nejlepe strikacky, nelibi se mi tam ten megamaximalni cernej plast se stavajicim filtrem nad variatorem.
diky za pozornost a kazda rada je samozrejme vitana ...