To vyzkouším .Já vždy vypnu motor klíčkem a ten červený knoflík na start/stop nepoužívám.
llladys-díky za ,,manuál", zkusím to přes zimu vytvořit.
942004 píše:Jo jasný,já jenom,co kde odpojit,zapojit,přidat vypínač,atd... Určitě to musí jít udělat.Přes zimu budu přemýšlet,jak na to.
llladys píše:ahoj, už si to moc nepamatuji, ale na řidítka jsem si přidal jednoduchý přepínač, který když je sepnutý, tak je podsvícený, abych ho nezapomínal vypnout, pak rozebrat přepínač světel na levé straně a snad nějaký plast kryt a nakonec jsem to cestou pokusů a omylů přepojil tak, ža když zapnu klíček, rozsvítí se mi jen obrysovky a po přepnutí přídavného spínače se rosvítí potkávačky, výhodou mimo jiné je, že když dám v noci dálkové, ty potkávačky svítí současně a to je ten správný světelný komfort, ale jinak pokud si na přepojení netroufáš, udělá ti to každý autoelektrikář, nevím jaký skůtr máš, ale pokud Piagiio, nemáš tam funkční intercoom? Llladys
Winterwolf píše:U Versity to bylo řešené chcípákem. Jakmile se chcípl motor tlačítkem tak svítí jen potkávačky. To jsi nezkoušel
942004 píše:Winterwolf píše:U Versity to bylo řešené chcípákem. Jakmile se chcípl motor tlačítkem tak svítí jen potkávačky. To jsi nezkoušel
Včera jsem to vyzkoušel a bohužel,žádná změna Dík za tip
942004 píše:Ještě detail k X8.Vetší moto už si kupovat nemůžu,protože do garáže by se mi to nevlezlo Hexina byla užší a šlo okolo ještě projít,ale ted,se okolo protahuju, jak hadí muž Podstatný je,že se do garáže vleze a nemusí stát venku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků