VESPAGT200 píše:Hážou vám řidítka? Házeli mi asi rok, měnil jsem přední tlumič, pneu, upravoval tlak v pneu a beze změny, včera jsem to rozhodil a dotáhl jsem ložisko řízení a super... jako nový....
Hochmalik píše:VESPAGT200 píše:Hážou vám řidítka? Házeli mi asi rok, měnil jsem přední tlumič, pneu, upravoval tlak v pneu a beze změny, včera jsem to rozhodil a dotáhl jsem ložisko řízení a super... jako nový....
Jak už jsem tu někde psal a nechával si radit, na začátku roku jsem si pořídil stejnou mašinu GT 200L rv2003 (je úžasné že jsem jenom kousek od tebe pod kopcem na Palmovce tak doufám že se budeme potkávat) a řešim úplně stejnou situaci jako tu popisuješ. Už od začátku mi dost hážou řidítka.
Měl jsem tam velké plexi tak jsem si myslel že je to tím ale i když jsem ho sundal tak to sice bylo o něco lepší ale rozhodně ne úplně v pořádku. Zkrátka když sundám ruce z řidítek tak se řízení pěkně rozvlní a musím se jich urychleně zase chytnout. Mohl bys mi prosímtě nějak popsat jak se ti podařilo dotáhnou to ložisko řízení (jak se k němu dostat a co je na to potřeba) Díky moc za pomoc Vítek
VESPAGT200 píše:Hochmalik píše:VESPAGT200 píše:Hážou vám řidítka? Házeli mi asi rok, měnil jsem přední tlumič, pneu, upravoval tlak v pneu a beze změny, včera jsem to rozhodil a dotáhl jsem ložisko řízení a super... jako nový....
Jak už jsem tu někde psal a nechával si radit, na začátku roku jsem si pořídil stejnou mašinu GT 200L rv2003 (je úžasné že jsem jenom kousek od tebe pod kopcem na Palmovce tak doufám že se budeme potkávat) a řešim úplně stejnou situaci jako tu popisuješ. Už od začátku mi dost hážou řidítka.
Měl jsem tam velké plexi tak jsem si myslel že je to tím ale i když jsem ho sundal tak to sice bylo o něco lepší ale rozhodně ne úplně v pořádku. Zkrátka když sundám ruce z řidítek tak se řízení pěkně rozvlní a musím se jich urychleně zase chytnout. Mohl bys mi prosímtě nějak popsat jak se ti podařilo dotáhnou to ložisko řízení (jak se k němu dostat a co je na to potřeba) Díky moc za pomoc Vítek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků