Ahoj jsem tu novy a pred 14 dny jsem si koupil piaggio mp3 250 chci se zeptat jestli nejak docilit toho aby mel skutr do kopce vetsi akceleraci? Dekuji
znát to půjde, otázkou je jak moc, přece jenom 250ccm není zrovna výkonný motor pro stroj co má 220kg, a vynaložené 4tis. Kč za Multivar bolí každou peněženku jinak, takže pro někoho to může být pár korun co pomůže "hbitosti" skútra, a pro někoho to může být dost peněz, které výhodí a ze skútru stejně raketa nebude...
oizik píše:uvazoval jsem o 400 nebo o 500 ale to uz ma vetsi spotrebu ta 250 mi vyhovuje alespon se nezabiju ale mohla by byt trochu sviznejsi do kopce.
Jakou máš teď spotřebu?
Fotoalbum | Motorkáři | Bylo: Stadion S11 a S22 (S22 mám pořád doma), Jawa pařez 50, Pionýr 20 (21), Babeta 1, Jawa 250 kývačka, Skútr (BMC) Benzhou B10, Access Motor Max 250, Suzuki LT-A 750 King Quad 4x4, Suzuki Burgman 125. Nyní Piaggio Mp3 500 LT Business.
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.