Zdravím,
ano Sedli, Hexina 180 jezdí skvěle, těch 15 kw dvoutaktu je znát. Řekl bych je živější než ta X9 250, která je samosebou ve čtyřtaktu (hlučnost ale raději srovnávat nebudu
) Myslím, že Tě ještě někdy v Brně navštívím a třeba nějaký obchod uděláme. Jediný co je nepříjemné - rychlost s jakou přibývají kilometry na tachometru. Nedávno jsem to koupil a už tam sakra je přitočeno 4000 km na počítadle.
"Číslo", přeju ať Ti vyjde ta X8. Letos v srpnu jsem je obdivoval na Grossglocknerstrasse (tam jsem ovšem byl potupně s plechovkou). Byly tam hned 3 kousky a jedna měla motor Minarelli, alespoň to bylo vylisováno na variátoru. Bohužel mi zrovna klekla baterka ve foťáku, takže foto nebude. Hned vedle parkoval Peugeot Satelis - a ejhle, ono to má také Piaggio motor !
Jinak toto vlákno se jmenuje otázky a odpovědi, takže končím tlachání a mám otázku: kontroloval jsem klapkový box a zjistil, že laminátové nebo karbonové klapky nedoléhají asi o 0,3 mm. Klapky jsem vyšrouboval a otočil, takže to teď těsní. Nemůže to otočení něčemu vadit? Ona dost pracuje fantazie a docela živě si dovedu představit ten kousek laminátu jak upadne, chvilku se pomele v klikové skříni, pak letí kanálem a stříhá se o píst.... brrr
Zdraví Bořivoj