Piaggio Hexagon - otázky a odpovědi

Diskuze o skútrech větších objemů.

Re: Piaggio Hexagon - otázky a odpovědi

Příspěvekod Ekim » 23 bře 2012, 09:39

muskulab: no vona ta kyvka ma i svi prednosti, tenkrat mi vytek tlumic tak jsem koupil ekvivalent z druhy rucky funglofku po 5tisech km s nastavitelnosti pruznosti, a kdyz jsem nastavil vissi tuhost tak to skakalo, takze si moc nevyberes...
Ekim

250+

Reputace: 0
Tuning / úpravy: jsem stín,jsem zvuk smyku,jsem tam kde je potřeba prujem když máš zácpu...stojíš v zácpě, já jedu dál!

Příspěvekod muskulab » 23 bře 2012, 10:01

Ekim:No mě jde o to že to je fakt měký,abych si nerozbil hubu.Blbá otázka,někde na netu jsem četl že některý tlumiče se dají přifouknout vzduchem ale nemůžu to najít.Nevíte někdo?
muskulab

5+

Příspěvekod 942004 » 15 dub 2012, 11:33

Vo přifukování tlumičů jsem ještě neslyšel :roll: Mě se to taky houpá a jede to dobře.Holt závodní skůtr to není,ale spíš na pohodlí.

Ujeto prvních letošních 200 km a musím konstatovat,že po vyměně karbecu,jede motorka super.Na novém karbecu je manuální sytič a je to lepší než automat.sytič.Nastartuji se zaplým sytičem,dám si helmu,rukavice a než vyjedu,tak ho vypnu.Motor jede krásně pravidelně a nedusí se,což na auto.sytič dělal.Taky spotřeba šla dolů.Přes zimu jsem taky vyměnil válečky ve varecu,byly už trochu šišatý a důležitá výměna řemene pohonu olejového čerpadla.Motorka jede super a jsem zvědav,jak to letos zase vše odjezdí bez poruch :!: :D
Jediný co mě čeká během sezony,tak to vypadá,že zadní pneu už to celý nezvládne a budu muset koupit novou :roll: .
Jezdi hlavou,předvídej a přežiješ....
http://www.piaggio-club.net
krásná minulost-Piaggio Hexagon 125 EX
942004

250+

Skútr / moto: Piaggio X8 250 i.e.,Cagiva Cucciolo 50
Tuning / úpravy: turistické plexi Kappa,variátor Malossi Multivar,svíčka Denso iridium,laděný výfuk MIVV,vzduchový filtr Malossi Redsponge,reflexní proužky na ráfky,led parkovačky,top case-kufr Givi 46l+opěrka.

Příspěvekod Ekim » 16 dub 2012, 08:33

Čus kluci, chci se zeptat, zbyla mi tu malá příručka, co jsem tenkrát dostal i se skůtrem. ,,super Hexagon GTX,, pro 4taktní 125ky a 180tky. Pro mě už nemá žádnou hodnotu ale třeba by se někomu hodila, tak dižtak napište...
Ekim

250+

Tuning / úpravy: jsem stín,jsem zvuk smyku,jsem tam kde je potřeba prujem když máš zácpu...stojíš v zácpě, já jedu dál!

Příspěvekod Luck » 20 dub 2012, 14:10

Čafte
Práve som si kúpil starší Piaggio Hexagon 150 a mám problém s prepisom. Policajt žiada identifikačný štítok. Neviete niekto kde sa na Hexagonoch nachádza? Ja ho neviem nájsť. Dík za radu.
Luck

0+

Skútr / moto: Piaggio Hexagon 150

Příspěvekod sedli » 20 dub 2012, 14:16

Musíš sundat sedlo, pod ním najdeš štítek i všechno ostatní ;-)
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125
sedli

1500+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda PCX 1.generace
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

Příspěvekod Luck » 20 dub 2012, 16:16

Je tam vyrazené číslo, ale štítok nikde.
Naposledy upravil KYBLOS dne 27 bře 2013, 13:15, celkově upraveno 1
Důvod: Citace posledního příspěvku
Luck

0+

Příspěvekod 942004 » 20 dub 2012, 17:58

Jak píše Sedli,je pod sedlem na zadní straně kufru.Je tam vyražený číslo a štítek. Když ho tam nemáš,tak asi už nevydržel na svým místě za ty roky.Zkus jinou STK a uvidíš.Vím,že se to tady na foru probíralo.Na jedné to po tobě chtějí a na druhé ne. :roll:
942004

250+

Tuning / úpravy: turistické plexi Kappa,variátor Malossi Multivar,svíčka Denso iridium,laděný výfuk MIVV,vzduchový filtr Malossi Redsponge,reflexní proužky na ráfky,led parkovačky,top case-kufr Givi 46l+opěrka.

Příspěvekod sedli » 20 dub 2012, 19:17

Štítek tam musí být, jinak to můžeš prodat hajnýmu do lesa. Jinak ještě výrobní číslo karteru ( motoru ) je u konce lanka zadní brzdy ( u kola ze strany airboxu )
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125
sedli

1500+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda PCX 1.generace
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

Příspěvekod Luck » 23 dub 2012, 08:09

Díky za odpovede.
Ešte niečo skúsim. Ak sa mi to podarí vybaviť, tak dám vedieť. Ak nie, tak to fakt predám do toho lesa. :mrgreen:
Luck

0+

Příspěvekod 942004 » 15 kvě 2012, 08:23

KRADEZ HELMY-Včera večer,kolem 22:30 jdu z práce ke skůtru,otevřu kufr a nic...... :shock: :shock: :shock: Helma,rukavice pryč a co ted :?: Jak dojedu domů bez helmy,rukavic a venku zima jako v dubnu :evil: Zámek byl vyháčkovanej,ale funguje.Přišlo mi divný,že tam jde klíč nějak ztuha,ale zalezl tam a normálně jsem odemkl kufr,on ho totiž ZLODEJ gentleman zase po ktrádeži zamčel :shock: Naštěstí tam stál vedle mě kámoš,taky na skůtru a půjčil mi helmu,co má pro spolujezdce.Tomu kufr taky otevřeli,ale nevzali nic,protože má starou obouchanou helmu.Já měl bohužel krásnou,asi měsíc a půl starou :( :( :( .Já bych těm zlodějům hovadskejm sekal ruce,tak sem byl nasr..ej,že bych vraždil :!: :!: :!: :!: :!:
942004

250+

Příspěvekod Borivoj2006 » 15 kvě 2012, 20:32

942004 píše:Tady chcípl pes. :evil: Nikdo nic neřeší,majitelé nepřibejvaj,spíš obráceně :( Já jsem vyměníl prasklej náhon tacho a jezdím dál.Už plánuju,co budu dělat v zimě s Hexinou.Určitě odplastuju a vše pořádně zkontroluju a očistím,protože letos toho Hexina najela opravdu hodně. :wink:
Hexina pozovala večer u Vltavy,je to krasavice..... :!:

Nazdar hoši,
to že časem fora slábnou je normální. On ten "Hexík" pomalu dojde do veteránskýho stavu a proto mne začal zajímat. Já už mám ostatně také nějaký čas přezuto na šestý gumy :) Mám teď vyhlédnuté nějaké Hexagony. Docela by mne zajímala 180 (2t), pro kterou bych nemusel jezdit daleko (cena kolem 10, nalítáno něco přes 50 000). Jít do toho ? Samozřejmě, že jsem si toto vaše fórum pročetl a něco již pochytil.
Díky Bořivoj
P.S. Nevíte někdo o vstřiku na X9 (rozpadl se konektor cívky, tak blbě, že se to nedá nijak naletovat) To není pro mne ale syn to shání.
Borivoj2006

25+

Příspěvekod 942004 » 16 kvě 2012, 09:00

Odpověd jsem ti poslal SZ.
942004

250+

Příspěvekod Borivoj2006 » 20 kvě 2012, 22:24

Ahoj pánové,
tak jsem dneska přivezl svého "nového" Hexagona. Je to už dobře uzrálý ročník 1998. Jde o dvoutakt 180. Ujel jsem na zkoušku asi sto kilometrů. Zvuk to má dobrý (akorát je třeba poutahovat nějaké kryty pod sedačkou - drnčí) Jede to jako drak - 120 žádný problém a asi by to šlo ještě dál. Zatím se navzájem oťukáváme. Stroj je původem z Německa. Před rokem a půl byl dovezen do ČR. Plasty a lak je na ta léta překvapivě zachovalý. Hodím sem nějaké fotky. Až bude trochu času podívám na variátor.
Bořivoj
Borivoj2006

25+

Příspěvekod Luck » 21 kvě 2012, 07:46

No, hotovo, Hexagon je na značkách. Na ten štítok som vybavil výnimku na polícii ! Všetci závidia ten kufor. Len akosi slabo štartuje za studena hlavne ráno po chladnej noci. Trochu povrčí a potom zdochne. Úplne nabehne až na taký siedmy - osmy raz.
Luck

0+

PředchozíDalší

Zpět na 150-250ccm skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek