od sedli » 01 led 2010, 13:43
No tak jsem se na to podíval, teda musim říct že docela obouchaný, kam si to napral tím předkem? Ten zadek se hýbe pěkně, v tom se moc nevyznám ale podle mě to bude buď uvolněný to spojení zadní části s kostrou stroje-sou tam silentbloky tak jestli to už nemaj za sebou, nebo to způsobuje kolo a tim se pak hejbe celá zadní část a to může být špatný ložisko nbo tak, to ti musí poradit někdo jinej..ty světla v elektru se taky nevyznám, ale napadá mě jedna věc-když jsem měnil přední světlo tak je tam konektor na odpojení abys to mohl vyndat a když ho napojuješ tak se dá dát aji naopak-pak mi jely naopak blinky, světla už nevim tak jestli to neni tim...ale čtu že kupuješ piaggio NGR, tak je to už asi jedno...co a kam vozíš že na tom uděláš za rok tolik km?
Měl bych něco k pneumatikám. Zatím tam mám původní, ale zadní budu muset měnit, rozměry mají bejt tyhle - zadní 130/70-10 a přední 110/80-10 . Někde jsem četl že se na to dají dát aji větší pneu, protože tyhle jsou dost malý....ale nevyznám se v těch rozměrech a o kolik jde dát větší. Tak jestli s tim máte zkušenost tak sem s ní- určitě tam chci větší pneu
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125