Cartesius: Teť jsem si na to vzpoměl, tenkrát si řešil že nemáš chladič, že je to přikrytý ňakym deklem. Já vzduchem chlazený nikdy moc nekoumal, a pak jsem radil že bys měl ty dekly sundat aby to líp dejchalo
Tuhle jsem viděl jak to fachá, prostě dekly nesundavat,ty tam musí bejt,aby to chladilo
Nevíš: dáme šroty dohromady.Hele možná bychom mohly vytvořit nějakej fond do kterýho by každej přispěl a z toho by se kupovaly vraky ze kterejch by si každej kdo přispívá mohl za levnej peníz koupit to co mu zrovna chybí.
21.5. edit:
Tak kluci, sem to rozebral boční plast drží asi třicet šroubů takže docela fuška ale na podruhý už vim kam sáhnout.
Všechny kontakty , jsem obrousil , startér jsem vindal, jde to i bez sundání motoru,očistil prozkoumal, uhlíky tam sou takt tak ale sou. Takže všechno je v cajku, relé,startér, šechno fachá jak má, když dám start startér točí nic necvaká, světla svítí,blinkry jedou, prostě skrat to neni a s el. to nesouvisí, kromě toho že mi odešla baterka pač jsem se kní nechoval dvakrát dobře.. Tak sem šel dál a sundal dekl, vod varce že jako estli neni zaseklej ...co já vim něco v motoru, no a vono jo ku.va, jenže válec zadřenej neni, když nastartuju přez auto tak jedu jedna báseň. Takže první co mě napadlo je volnobežka startéru, v servisu ně na to už jednou upozorňovaly, bohužel nevim přesně její funkci ale když startuju a musim dodat že takhle startuju už 20tis. Je slyšet skřípavej zvuk kterym ráno probouzim zbytek sousedů.
Ehm, super je to skoro zadarmo
http://www.scootland.cz/zbozi/dr-volnobezka-honda-250/ takže jdu na transplantaci, a ku.va držte mi palce ať je to ono, nebo mi z toho vážně jebne, a na skůtr šňuře budu @ ,to by jse určitě nechtěly
edit: To je výborný, ono je to pod rotorem...