od sedli » 30 dub 2011, 16:09
Karlos : To přání bez nehod mělo přijít od den dřív...Silnice 3.třídy Mokrá Horákov, silnice uplně mokrá po silným dešti + mastná silnice..zatáčka docela nepřehledná, zespodu Avie, v protisměru tranzit s vlekem..oba najeli víc ke středu a byli v sobě..tranzit přední bok v háji, z Avie upadl kardan+list z odpružení - docela šlupka i když to nevypadá...já jel asi 50 m za nima ale nedalo se to už dobrzdit kvůli mastnýmu povrchu, tak šla přední na doraz a hned to šlo do smyku a na zem. Motor po bouračce brumlal dál. já pohmožděný pravý stehno, na levým podlitina, něco s kolenem-možná tam mám vodu uvidíme, jinak prodřený gatě a plno oděrek. Ze scoota nic nevyteklo, přední maska po bokách popraskaná, kolem vidlice šedej plast prasklej a kus ulítl, závažíčka + brzdy ohlodaný od asfaltu, prodřený zrcátka,jedno sklo v zrcátku prasklý a kousek chybí to je zatím vše co vím..jestli dostala i vidla se podívám pak ale zdá se O.K.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125