vůbec nevíš: v pohodě ,olejuž došel několikrát,nejezdim velké vzdálenosti takže když mi to začne chcípat,prostě zkontroluju olej a doleju. Ovšem včéra zase překvapení chcípá tak rovnou trochu doleju a pak když byl čas tak koukám na měrku a bylo ho tam víc než potřeba takže buď to je tím že mi měkam do karbecu chčije voda,když prší,jenoduše protože nemám ten blatník co oděluje kolo od motoru. Druhá věc je chlazení,opět vlivem přímého chlazení díky blatníku, mi budík s teplotou za jízdy vyšplhal jen na tu uplně první čárku, a já nevim jak vám ale když je motor studenej tak chcípá.Jinak olej drahej za 430,. vod motulu 5W-40 přímo pro skůtry takže mastný .Vpodstatě 6dl patří přímo do motoru,a ty 4dl jsem tam vylil cca na 2000 km? takže jen to tak prosakuje neteče.
žárovka ve světle je ok,elektřina vazbí. Můj postup je následující: nastartuju zapnu světla(pravý čudl) takže ta druhá poloha světlo se nerosvítí,tak přepnu spínač na dálky a klasiku(levý čudl) do tý polohy na upozornění řidiče ,chodce tedy obě světla by měly svítit,samozdřejmě svítí jen dálky,když to pustím tak přichází okamžik kouzla a zapne se ta klasika,ovšem jen někdy! zkusím to natočit to prostě nejde pochopit,je to jako věřit že ve starech hradech fakt existujou strašidla,ikdyž neexistujou
.Vlastně uvažuju o celovečeráku pojednávající o neuvěřitelných záhadáh hexagonu, na youtube pod názvy jako ,,horor,děs,vlasy trahající stach,strach berucí dech,,
Ne ,fakt to natočim nedělám si pr.....
Jinak v zimě na to nebude čas,patřim k lidem co jezdí dokud to neklouže a jelikož v práglu ikdyž napadne tak hodně rychle roztaje,když né to globální oteplování a inverze,tak sůl pomůže tutově.Prostě před rokem než mi vzaly noty tak jsem projezdil celou zimu nejvíc byla zima kolem -13celsia při víjezdu jinak byla asi i větší, průměrně pak řekněme kolem -4 docela kosa ale to je holt daň za to bejt včas kdekoliv potřebuju a to já potřebuju opravdu často.
A ještě přihodim vídeo
http://www.youtube.com/watch?v=hA3GL1mGfCQhttp://www.youtube.com/watch?v=HeANRQBz ... re=related