Toš si řikám,majku utáhni to třeba to pak bude těsnit,tak joo majk jde na to s trubkáčem utahuje kousek po kousku a rup ho zmr..... Tak majk vyšrouboval všechny ostatní a sundal víko,a kouká těsnění naký vystřihovánky bo co gumový s deklem na tvarohový šátečky,achjo si řikám už nikdy více do servisu,zalomenej šroubek kupodivu opustil zavit bez většího násilí což mě vradilo normální dech, v pondělý vobědnám těsnění u hondy a snad bude do pátku namontovaný a tím bych měl to uchcávání z krku.
Pak už zbejvá jen ty starty a ty starty,to je sitič,stačí ho obědnat a pak jenom zaplatit 16 stovek .....
Ty sailenty ?dva mám přímo v držáku motoru z venčí nejsou vidět ale sou tam a pak je ten jak oněm píšeš. O více jich nevím.
Hele vona ta vidle byla taková už od začátku,jenže já teť v poslední době jezdim na hondičce @ a ta má klasickou vidly a ta stabilita je uplně jinde.Povozek je celkem tvrdčí a nerovnosti jsou cítit daleko víc ale jízda přes nerovné okraje jako koleje od tram nebo v asvaltu od aut daleko stabylnější. Dižto hexík ten si tak plave a nerovnost není tolik cítit ale jak dojde na vyjetý koleje v asvaltu nebo klasický od tram celkem dost to plave.