No vzhledem k tomu že jsem to už nakousl,tak pojedu dál ve stejným štýlu. Třeba se někam dostatnem. Očem to mluvím? O běžném používáním a denno denním používání,počínaje benzínem,olejem,filtrama,gumama a konče někdě u likvidaci na šroťáku.
nevím jestli má cenu rozebírat benzín,řek bych že 95kou se nic nezkurví ne? slyšel jsem že pokud se čas odčasu naleje 98 pročistí to motor,zvíší výkon. Dle mého je efekt minimální. Následuje olej dvoutakti ho přilejvaj,čtiřtakti měněj po 10tis. a nebo jednou za rok,jakej olej a kolik už snad všichni víme. Další kapalinou je chladící v tom je též jasno. Následuje filtr,a pneu,brzdové destičky,či kdo má bubny tak pankny snad se tomu tak říká,výměna brzdové kapaliny,výměna řemenu,válečku ve variatoru a časem i variator,výměna oleje v převodovce,erárně žárovky či pojistky.Sem tam prasklá hadička,nefunkční elektronika,oprava motoru,přestavba,tuningi všeho druhu.
Proč to sm píšu? Servisi jsou drahé,proto.
Takže pokud jsem něco z víše uvedených výměn,oprav zapoměl,tak sem s nima.
Pokud už někdo nějakou z těch operací prováděl,a zná nějakou vychytávku kterou práci ulehčí,měl by se pochlubit.Jákákoliv dokumentace,fotky ,videa jsou vítány.
A samozdřemě shopy,bazary ve kterejch se dá koupit kýžený materiál.
Takže zpříspěvkujte to!!! Jde tu téměř o život