od sedli » 04 říj 2009, 17:39
Čau, no jo žere pěkně jen mě napadlo jestli bych tomu nemohl trošku pomoct aby ta spotřeba šla dolů..Jo kolik jste kdy nejvíc dostali do nádrže? Já dneska tankoval 8.8 litrů a ještě jsem neměl plnou tomu jsem nevěřil..ale taky jsem jezdil 40 km na rezervu.Kolik ste teda nejvíc ujeli na nádrž? S tim volnoběhem- s tím problém nemám ten tam skočí vždycky okolo rychlosti 20km/h ale já myslel otáčky motoru jak se nastavují šroubkem vedeným z karbecu umístěným na airboxu. Tím se nastavují otáčky motoru-když dáš uplně málo tak až ten motor chcípne.Právě bych měl vědět jak bych to měl mít nastavený, jestli na co nejmenších nebo víc. Počet otáček nemám jak zjistit, otáčkoměr to nemá je to jen podle zvuku.Jinak jsem se taky až teď nedávno dozvěděl že to má polohovací tvrdost ta zadní pružina, mám to na max, skáče to moc třeba ve dvou v zatáčce se to houpe pěkně tak si seženu hákovej klíč a musim to přenastavit.Jo pár lidí se usmívá nad rozměrama toho scootu ale asi to nechápou...když je pak baví se s helmou a věcma tahat po škole, já si tam dám věci, furt tam vozím plno blbostí, dám tam batoh aji s nákupem, prostě luxus...a ten výkon je taky nádhernej...
Naposledy upravil
sedli dne 22 led 2012, 15:24, celkově upraveno 1
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125