Piaggio Hexagon - otázky a odpovědi

Diskuze o skútrech větších objemů.

Re: Piaggio Hexagon - otázky a odpovědi

Příspěvekod Ekim » 31 led 2010, 19:15

Aááá konečně někdo kdo má 4t :-),čau palio.
Servis ti bohužel neporadím,jsem z práglu :-(
Jinak litr za ty díly to je apsolutní pecka jen zrcátko tě noví vyjde na 750,- nemluvě otom že sehnat novej vejfuk je celkem nemožné,mě například v servisu rovnou řekli že ho sehnat nemůžou,samozdřejmě si ho můžeš obědnat v USA nebo japonsku a to vychází na 1500,- plus poštovný tak 1200,- :-),nebo pak z ojetiny.
Nové plexi? když jsem sháněl origo před dvěmi léty tak za 5500,-
Sptřebu mám 4-5 brzda plyn na 200m.
Pokud máš motor honda tak ti bude pasovat tento filtr http://www.motostar.cz/cs/filtry-2184/v ... um=product podlemě nejlepší cena.
A nejede ti 130km/h protože tacháč ukazuje o deset víc a víc ti nejspíš nepojede,podleservisáka by to šlo ale za cenu snížení životnosti jak motoru tak i celé motorky.
Cca sečteno potrženo znovu bych si tohodle skůtra nekoupil jedině za dobou cenu která vyváží cenu za náhradí díly které jsou drahé a špatně dostupné.
Samozdřejmě je to piaggio takže pokud ho nebudeš huntovat tak jako já ,je to držák,s libovou akcelerací.
Jinak ,jsem měl nedávno nehodu a pár plastů mám out,nedal by jsi mi číslo na toho týpka co ti prodal ty díly?

a možná se to bude někomu hodit tak přihazuju stránky výrobce
http://www.piaggiospares.co.uk/Sparespi ... inList.asp
Ekim

250+

Reputace: 0
Tuning / úpravy: jsem stín,jsem zvuk smyku,jsem tam kde je potřeba prujem když máš zácpu...stojíš v zácpě, já jedu dál!

Příspěvekod sedli » 31 led 2010, 19:47

Ekim- asi nějak jak píšeš no...jinak psal jsem si s ním SZ, e-mail na toho chlapa je skutrdily@centrum.cz ..já už mu psal kvůli tomu blatníčku, zítra se na to prej podívá.
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125
sedli

1500+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda PCX 1.generace
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

Příspěvekod Ekim » 01 úno 2010, 00:31

vůbec nevíš: Tak jo dík,tak to já mu teda taky písnu a jen doufám že má dostatečnou zásobu blatníčků :D
Ekim

250+

Tuning / úpravy: jsem stín,jsem zvuk smyku,jsem tam kde je potřeba prujem když máš zácpu...stojíš v zácpě, já jedu dál!

Příspěvekod sedli » 01 úno 2010, 18:34

Ekim...takže blatník má, ale ne na můj model a cena je taky brutáální
Naposledy upravil sedli dne 22 led 2012, 15:56, celkově upraveno 1
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
sedli

1500+

Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

Příspěvekod Ekim » 01 úno 2010, 18:52

vůbec nevíš: hmm asi podražil :-),bych řekl že novej stojí kolem pěťa,si zavolej do scooterlandu a uvidíš že se cena moc lišit nebude,typuju.
Tím jsem chtěl říct že když už by šlo do tuhýho, asi bych si ho obědnal fresh ze skladu.
Ekim

250+

Příspěvekod sedli » 01 úno 2010, 19:00

Ekim - no já vím že je krize, ale okrádat se nenechám, za ten blbej blatníček bych měl tu novou pneu a ještě plnou nádrž..:-D Jinak jsem ti zapomněl napsat že ten tvůj blatník jsem našel. http://www.scootland.cz/skutr-piaggio-h ... zite-dily/ prodávají tam použitý díly, ptal jsem se na to a na ten můj to nepasuje, ale na tvůj rok výroby by už mohl pasovat, kdyžtak jim napiš o máš za motor a r.v a oni ti dají vědět jestli to bude pasovat....Já vím sem skvělej :-D
sedli

1500+

Příspěvekod Ekim » 01 úno 2010, 19:07

koukal někdo na ty stránky toho piaggia mě tam ty díly přijdou jako nak moc drahý,třeba takovej vejfuk za 27táců je trochu mocné...http://www.piaggiospares.co.uk/spares/p ... =Z9%3E:66=
Ekim

250+

Příspěvekod sedli » 01 úno 2010, 19:17

Ekim- jo, ty ceny jsou strašný. Jinak se podívej na ten odkaz co jsem ti sem hodil, je tam tvůj blatník a ještě nějaký náhradní díly.Já naštěstí nic jinýho shánět nemusím. Jinak takový kratší zprávy nbo tak si můžem napsat třeba v chatu, Rady nebo jinej moderátor nás zase zdrbou že tady řešíme maličkosti který se namají psát do tématu, ale máme na to chat, tak se kdyžtak podívaj někkdy tam, často tam řešíme různý věci a tam si můžem psát

No chtělo, tak jak tady bude Rady nebo tak tak mu třeba napíšu. Jinak sem se chtěl zeptat jak si vozil ty věci na hexagonu jako kurýr, to se asi moc nedalo převážet větší věci co? Kufr docela velkej ale špatně tvarovanej třeba na krabici nebo tak. Já si už zjišťoval a na jarňáky bych mohl dělat toho kurýra pro Brno a okolí jako brigádu na skůtru svým..tak uvažuju že větší zásilky leda do velké cestovní tašky a na záda...jinak ten blatní ti bude z toho scootlandu na 99% pasovat, když mě ne
sedli

1500+

Příspěvekod Rady » 01 úno 2010, 22:49

staci prispevek nahlasit a nebo napsat SZ :wink:
BMW K1200LT ------->> vice zde 4,6l/100 km
Rady

2500+

Skútr / moto: jawy,CZ, B400/K4, B650/K4,BMW LT K1200, chrompaket

Příspěvekod 942004 » 02 úno 2010, 20:16

Ekim-jo ty stránky znám a ceny jsou tam opravdu libový... :evil: Je to dobrý na to,podívat se jak to je sestavený a co na co navazuje,prostě jen jako info o dílech na skůtr.
Palio-vítám tě mezi vetéránistama s hexíkama a rád poradím.Spotřeba tím děravým vejfukem pude nahoru určitě a ty ostatní věci,co popisuješ,ti ji taky navýší.Svíčka,čistej karbec,seštelovanej novej výfuk a seš v poho :D
vůbec nevíš-už ten blatník neřeš,nebo z toho zmagoříš :? Udělej si novej z měkkého plastu,natvaruj to teplem,stříkni na černo a šup tam sním.Podstatná je funkce,vzhled už tolik néé,stejně to tam není moc vidět 8)
Jezdi hlavou,předvídej a přežiješ....
http://www.piaggio-club.net
krásná minulost-Piaggio Hexagon 125 EX
942004

250+

Skútr / moto: Piaggio X8 250 i.e.,Cagiva Cucciolo 50
Tuning / úpravy: turistické plexi Kappa,variátor Malossi Multivar,svíčka Denso iridium,laděný výfuk MIVV,vzduchový filtr Malossi Redsponge,reflexní proužky na ráfky,led parkovačky,top case-kufr Givi 46l+opěrka.

Příspěvekod sedli » 02 úno 2010, 20:38

No já ten blatník zase tak neřeším, mám tam danej jakejsi koberec vyřezanej do nějakýho tvaru, docela to brání, ale stejně mám celej prostor motoru od prachu. Jinak stříkal jsem kryt předního tlumiče, destičku na výfuku...podívej se do topicu nálepky s logem skůtrfórum , házel jsem tam fota abych ukázal nálepky, jde to vidět myslím.Jinak o ten blatník mi jde až to budu prodávat, každej se bude ptát kde je...a když tam nechám koberec, zase je to odláká.

Tak to tam vidět nejde, jen to na výfuku, nevadí..kdyžtak ti můžu poslat fotky pak
sedli

1500+

Příspěvekod 942004 » 09 úno 2010, 16:31

Dnes jsem se byl v garáži pokochat a posadit na motorku :cry: Zjistil jsem, že není co opravovat,tak jsem ji utřel od prachu,zase přikryl plachtou.Baterku jsem dal pod nabíječku a to je tak vše.
Jezdi hlavou,předvídej a přežiješ....
http://www.piaggio-club.net
krásná minulost-Piaggio Hexagon 125 EX
942004

250+

Skútr / moto: Piaggio X8 250 i.e.,Cagiva Cucciolo 50
Tuning / úpravy: turistické plexi Kappa,variátor Malossi Multivar,svíčka Denso iridium,laděný výfuk MIVV,vzduchový filtr Malossi Redsponge,reflexní proužky na ráfky,led parkovačky,top case-kufr Givi 46l+opěrka.

Příspěvekod jarafari » 09 úno 2010, 19:09

:cry: :cry: :cry: já už toho svého měsíc neviděl... :cry: :cry: :cry: jak mě se stýská.. :?
Brrr no a je mi zima :evil: už aby.................. :wink:
jarafari

750+

Příspěvekod Ekim » 09 úno 2010, 19:41

942004: tak to na tom mim je tolik práce ,že vlastně neni co opravovat :-) ale baterku jsem vyndal a nabyl aby se neřeklo že se nestarám.
Ekim

250+

Příspěvekod sedli » 16 úno 2010, 20:43

Tak jsem zase utrácel a vyměnil ty K.O. válečky za nový..po dlouhým trápení se mi to všechno podařilo. O víkendu asi začnu dávat dolů celej výfuk,dnes jsem to projížděl a jde slyšet, že u válce netěsní. Ale bude zajímavý, jak se tam klíčem dostanu, asi to bude špatný. Hlavně jsou ty šrouby strašně pevně utažený, bude to boj :-D Pak už zbývá jen výměna pneu, té se nebojím, ale před tím jak budou peníze půjde na seřízení karbecu, aby moc nepapal. Až to bude bude vše v cajku a jen čekat na jaro.

edit:
Tak je to hotovka....dnes mi to na tom poje*aným štěrku píchla pneumatika zadní, špičatej kousek prošel durch...takže zase je co dělat, tak ale stejně jsem se na tu pneu chystal. Povolit kolo se musí přes variátor teda? Pod spojkou je matice? Jde to pak sundat volně nebo se musí oddělat koncovka výfuku?
sedli

1500+

PředchozíDalší

Zpět na 150-250ccm skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek