Zdravím příznivce značky Malaguti
Trochu jsem si pročetl téma
MALAGUTI MADISON 250 RS a jelikož tady několikrát zazněly věty o nedostupnosti náhradních dílů, tak s radostí vkládám odkaz na oficiální prodejnu náhradních dílů, od kapotáží, přes elektriku až po motorový součástky. Sám jsem zde už několikrát v letošním roce objednával díly na můj stroj a po objednání (zaplacení předem na účet firmy) mi zboží do 5 dnů z Itálie vždy dorazilo. Pořizoval jsem mému Madisonu RS nové zadní tlumiče, nový silentblok motoru, nový budík s palubním PC, novou palubní desku, nový regulátor napětí atd. a naprostá spokojenost
https://shop.malaguti.com/AdvancedSearch?categoryId=0&marca=malaguti&cilindrata=250&modello=madison&linea=&manufacturer=&q=A k názorům, že kufr Madisonu nesluší snad jenom dodám můj postřeh, že není kufr jako kufr. Já si mýho Madisona již bez kufru nedovedu představit, jelikož
originální kufr mu hodně sluší a dělá z něj vizuálně dospělejší stroj. Bez něj je ten stroj neúplný, podobně jako kornout zmrzliny bez zmrzliny. Tak ať nám ty naše bezvadný mašiny jezdí bez závad a přeju pohodovou sezónu 2017. Mějte se a smějte se
Batasaky napsal: "C[/img]htěl bych dát nové válečky doporučte mi nějaké a jakou máte velikost a gramáž?"Pokud jsem se dočetl správně, tak velikost válečků k Madisonu 250 by měla být 21 x 17 mm a hmotnost 11,5 gramu. Ale ve zkušených skútrservisech určitě poradí více a přesněji. Rád bych si během léta naškudlil nějakou tu tisícikorunu na sportovní variátor šestiválečkový Malossi Multivar 2000, na devítiválečkový Polini Hi-Speed nebo na "čípkový" J.Costa, tak uvidím zda-li to do 1.září zvládnu koupit a nainstalovat
Hezký víkend