Zdravím majitele / majitelky pohledného Itala, maxiskútru MALAGUTI MADISON RS 250, kterého jsem několik dnů také hrdým majitelem. Jde o můj první motocykl a jsem z něho opravdu unešený, co Vám budu povídat....tedy, pominu-li skutečnost, že budu čekat 2-3 týdny na SPZku a navíc čekat i na to jak dopadne velká servisní prohlídka - moto je samozřejmě z Itálie
Ale abych nikoho nenudil popisováním mého nadšení a znovunalezené klukovské radosti, tak přejdu urychleně k dotazu. Pročítal jsem si zdejší "Madison fórum" a velice mě zaujal příspěvek kolegy Strmala, který popisuje výměnu původních (nepraktických) červeno-červených zadních světel na RS 250, za nová čirá zadní světla z Madisonu 3 a výměna nevypadá vůbec špatně. Abych řekl pravdu, bezpečnost na silnici je pro mě na prvním místě a dobrá viditelnost je důležitý bezpečnostní faktor, takže po konkrétních čirých světlech už několik dnů na internetu pátrám, ale zatím bohužel bezvýsledně. Pokud by se tady náhodou pohybovala nějaká dobrá duše, která by věděla, kde se dají tahle čirá světla sehnat, budu velice rád za každou informaci..
Hezký den a ať nám na cestu pěkně svítí - jak ta žlutá kulička na obloze, tak i lampy našich krásných strojů