No já ti nevím ,ale Madison je úplně jiný typ skůtru než PS. PS je spíš do města a Madison na výlety, věřím že se najdou tací co mi budou argumentovat, že se s tím dá krásně proplétat mezi auty ,ale z vlastní zkušenosti vím , že i Versity byla občas až moc široká Takže Madisona ano,ale víc mimo město
Lukas EX Huatian HT50QT-16 EX Yamaha VP300 Versity EX Honda SH 150 EX Yamaha Majesty 180
Tak já taky nejsem typ, abych se někde prodíral v koloně mezi auty:) Ale spíš by to asi chtělo něco s jiným charakterem, než je PS, ale ještě uvidím. Něco najezdím a pak to třeba prodám v sezóně. Teď je to celkem zabitý
Škoda Octavia III 1.4 TSi, Elegance Plus Suzuki DL 650 V-Strom K7
Mám 2006 jsou tam 3 kontrolky a ta uplně napravo v tom multifunkčním budíku. Tak jsem zjistil , že je to chyba benzínové pumpy, ale scoot jede v pohodě, tak nevím.
Mám ještě jeden dotaz, má tenhle scott nějaké restrikce? A kde? Děkuji
Ahoj, minulý týden jsem se rozhodl, že si madisona koupím. A jako naschvál jsem se až dnes dozveděl, že malaguti už dávno skončilo. Chci se tedy zeptat, jestli má stále smysl si ho kupovat, když za rok, dva už bude náhradních dílů pomálu a přecijen nikdy nevím, co zničim, nebo odejde samo. Jaký na to máte názor prosím? Děkuji