Výýýýborně.Jak zbydou tintili vantili,jdu do toho.Já jsem zatím jen přezul zadek,ale jezdí se mi mnohem líp,v zatáčkách velice dobře sedí,jistěji drží stopu.Ale-nevím,kde se stala chyba,víc jak 105 z něj nedostanu.Ale není to žádná trága,ve velkým techničáku má psáno 115 a já se při jízdě přes kilo už docela bojím.
Díky za zprávu.Byl bych pro nějaké setkání,abychom to probrali "z očí do xichtu".Zatím dík za zprávu.J
2.6. edit:Hola synci Madisonci nespěte,ze skůtříků dolů polezte,nějaké novinky povykládejte.
Já se vrátím ještě k těm světlům:seznámil jsem se s klukem ze Smiřic,má Yamahu X maxe.Svítí oběma najednou a má tam nasazené žárovky HS1,12V 35/35W.Tím bude asi otázka svícení nesvícení rozlousknutá,protože to je celkem 70W,tedy něco přes polovinu spotřeby,než mají normální H4.Tak asi tak,no.
Jinak s novou galuskou je docela prima ježdění,skot pěkně sedí,drží stopu,paráda.Jen mi pořád vrtá hlavou,co kdo vyváděl s tím variátorem a proč.Zkusím ještě prostudovat moudrou knihu,co by mohlo být špatně.
Tak hezký počasí a kilometry bez kotrmelců.J