[quote=mirsil][quote=tom.boy]Nikdo neblika jo?! me kazdy v noci zdravi
[/quote]
Mám světla seřízené do spodní polohy, možná na každém skútru záleží jak moc se s nimi dá hýbat a jaký je tvar paraboly. Když se do tlumených světel dívám zepředu zhruba tak jak to je vidět z protijedoucího auta tak mám z toho dobrý pocit, myslím, že je to stejné, jako když potkávám auta se seřízenými xenony. Samozřejmě, že xenony svítí podstatně víc než halogeny a pokud je cesta trochu zvlněná a skútr se houpe, nebo se s někým potkám na horizontu, oslním ho - ale to on mě taky i s halogeny. Zatím jsem měl jen jednu testovací jízdu, takže uvidím co dál, ale pokud by se množily nějaké negativní reakce snažil bych se upravit seřizování tak aby šly světla ještě více dolů. Jezdím teď hodně potmě a přestože cestu znám tak je to s orig světly občas o hubu - hrbolaté zatáčky, díry. krajnice bez lajn, listí a když poprší 2x hůř - však to znáš, takže se snažím přežít a samozřejmě také aby přežili ostatní. Tom.boyi a jak to vidíš ty - xenonuješ už dost dlouho a budeš se xenonit i dál nebo je to s tím blikáním tak zlé ?
[/quote]
xenonovat budu dal, je to super. narizeny to mam dost vysoko, abych dobre videl, a dolu to teda davat nebudu. ono totiz spousta lidi do toho svetla cumi, potom blikaj ze je to oslnuje. napriklad moje mama, ta kouka jak mura do protijedoucich svetel a pak mzoura. jen si asi taky poridim ten bixenon, abych jim to moh vracet :p