Tak už je to snad v pohodě. Bylo to špinavé zapalování....hm. Prý tam byla špína, tak proto...hm. Já teda dával přednost regulátoru napětí, protože tak se mi to jevilo. Nastartoval jsem, ujel cca 10km a už jsem to nenekopl. Když se totiž regulátor přehřeje, nepustí proud a světla si to berou z baterky. Bylo mi doporučeno asi tak 500m před zastavením vypnout světla a baterka se tím oživí
, no naštěstí to snad bude jen to zapalování:-), uvidím. Jinak ten regulátor origo stojí tak 2 500,-, ale volal jsem do Scootlandu do Brna a prodávají ho za 900,-a prý je bezproblémovej. Mechanik u nás mi sice říkal, že jednou dal do motorky nějaký neznačkový a vyhořela mu garáž...i s motorkou:-):-(. Tak uvidím jak to bude fungovat. Jóó, když mi v pátek volal, že je to hotový, tak jsem mu řekl, ať to raději ještě projede, ať se tam zase nevracím a že si pro něj přijedu v pondělí (byl jsem přes víkend pryč), no a v sobotu navečer jsem jel autem a můj skůtr si to žene proti mě:-)))...jinej Madison, není širokodaleko...jo, probefahr, je probefahr..tak očekávám, že je důkladně odzkoušen:-). Jinak 4-5.7. je v Olbramkostele u Znojma motosraz, hlavní kapela Wohnout, mňam a 29-30.8. v Třebíči, hl.kapela Visací zámek, mňam...budu tam:-)
5.8. edit:Co se děje? Gde jste gdo? To jste je všichni prodali, nebo co?
Žádné zážitky z cest? Nikdo tu už dva měsíce nenapsal ani řádek!! Zachvíly snad i zruší toto vlákno