Zrcátka zůžím, či je zkusím pootočit, tak aby byly kratší.
Rychlost na semaforu mi nevadí.
Projížděl jsem kolem radaru ve městě a ukázalo mi to asi o 7 km méně než na rychloměru, tak se chystám to zkontrolovat podle GPS.
Podle tachometra jsem měl už i něco kolem 110 na dálnici, ale furt ještě nechci jít do maxima.
21.3. edit:Dnes prvních 500 km, spotřeba pomalu klesá. Dnes k 500 km dostal Ultraseal do prenumatik. Tak uvidíme co dalších 500 zabíhacích km.
31.3. edit:Je to tam,
Je to tam . Po asi 5 hodinovým boji, jak co rozdělat a kudy co připojit. je zapojena palubovka. Funguje multiměřák- otáčkoměr, teploměr, motohodiny.
Z vypínačů funguje 2blinkr a manuální ovládání větráků . Takže tropy můžou udeřit.
Foto je tady.
http://ak1975.rajce.idnes.cz/2010palubka/#P1010002.JPGJeště chybí uchytit Stroba , protáhnout jejich zadní větev. Zapojit 12V zásuvku někam k pojistkové skříni.
10.4. edit:Za sebou má prvních 901 km. Spotřeba je někde na 3,6 -4,1 litrů a to při rychlosti do 100 km/h, a při více jak 60% vytížení 2 osobami. I v půlce kopce se dá vzít za plyn a dotáhnout jezdce před námi. Přední světlo svítí špicově, je tam 55 W žárovka.
Vadí mi širší zrcátka jak řídítka - to se bude upravovat. Blbý cejchování palivoměru- přeznačkovávat.
Jak už mi někdo psal, letošní modely by měly mít už elektronickou palubovku s digitálními přístroji.
Jak jsem se díval, prodejce slevnil na 77 000 , tak se jich snad objeví více.