Ahoj kolegové. Tak jsem se po dlouhé době rozhoupal a koupil si Hondu SH 150i. Namotorkách jezdím od patnácti a to už je něco přes dvacet let. Mimo SHčka mám Hondu Transalp, která mi dobře slouží řadu let. Do města a zácpy mi však tolik nevyhovujea tak jsem šel do SH. Dlouho jsem přemýšlel, co kupit.Začínal jsem u padesátky (Gilera Runner), ale když mi moje drahá polovičk ekla, že na tom asi jezdit nebude, šel jsem do větší kubatury. Značk byla jasná. S Hondou mám jen ty nejlepší zušenosti a tak jsem nemohl ani jinde hledat. Pro SH hovořil prima motor a hlavně velká kola. Když se podívám na stav našich silnic a malinkatá kolau něterých skůtrů, připadal bych si jako na té skládací koloběžce. Zatím mám najeto asi dva tisíce km a jsem moc spokojen. Nízká spotřeba, výborná manévrovatelnost a stabilní podvozek. Pokd bych měl něco kritizovat, tak slabší brzdy a tvdší odpružení zadního kola. Osobně si vak myslím,že jde spíš ovlastnost skůtrů, než výtku.Na zadí nápravě je velká neodpružená hmota a ta asi naklepe navelkých hrbech každého. Budu rád, když zde naju někoh, kdo si vybral tejně a podělí se o zkušenosti. Díky
P.S. Tyto stránky se chovají dost divně. Po přihlášení se neustále znovu načítají a to je dost nepříjemné.