Já za to nemůžu, natankoval jsem plnou u Agipu, dolil jsem VIF SBA(super benzin aditiv) a dnes večer po 225Km mám stále spotřebu 1,5 Litru, asi je to vadný kus, už jsem zato začal trocu víc tahat, ale těch 1,5Litru spotřeba je tam stále, asi to budu reklamovat. Jinak díky za gratulejšn. S hondičkou jsem se okamžitě sžil a něco tak agilního, co padá tak krásně samo do zatáček jsem ještě neřídil.
Je to špičkový strojek, už vím, proč je tak prodávaný , nemá to konkurenci - vůbec žádnou !!!
To plexi je špičkový, nepotřebuje to už žádný deflektor, jak jsem tady četl, já mám 187cm a vzduch to odklání nádherně. Nechápu, jak někdo může jezdit bez plexíka. Toto plexi je opravdu perfektně od Hondy navržené - řekl by jsem, že i dost podstatně snižuje spotřebu !
-- 20 črc 2014, 23:21 --
BrAtKo píše:Crhy gratulujem taká spotreba sa až nezdá ale doporučujem si robiť evidenciu tankovaní na niektorom z webov a uvidis že sa to dosť líši. Takze to čo ukazuje pcx je o dosť nižšie ako reálna podľa tankovaní.
Držiak od Interphone mi sadol presne a bez akýchkoľvek uprav. Tiež ho mám v strede riaditok (tie bolo nutne demontovať).
Tak nech ti to jazdi, od 9.5.2014 už mám 6900km nabehanych
Bratko, ty jsi blázen, tolik nenajezdím za sezónu. Kouknul jsem na tvoje fotky na Rajčeti a ten držák máš jiný, než já, jak jsem psal mám přímo SM54. Podle mě tu spotřebu snižuje i to origo plexi - je vynikající. Mám najeto zatím 225Km a na palivoměru jsem čárku nad půlkou, tak i kdyby to trochu kecalo, tak je mi to fuk, neboť jsem to proháněl tady na Severu - Děčín - Jílové - Ústí - Litoměřice atd. kopečků je tu požehnaně, teď večer jsem ještě testnul dát na 5sek. plný plyn, dostal jsem se vcelku rychle na stovku, potom jsem raději ubral.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.