od forester » 01 led 2014, 23:59
Vitaj waikik keď si tu nový, ale TUNERové výčitky sú oprávnené a ja by som ešte pridal že v sekci PCX 125 volná diskuzia je o štítoch minimálne 20 strán kde nájdeš všetky odpovede na tvoje otázky a to aj z fotografiami,cenami linkami na predajcov a dojmami z jazdy no proste všetko možné,treba len použiť nástroj na hladanie alebo to jednoducho preklikať ovšem keď máš naozaj záujem.Sám vydíš že ti nikto neodpovedá a keď aj tak iba vlažne,rozmýšlaj prečo asi.
Neber to ako urážku ale máme toto fórum radi a nechceme aby sa zaprasilo zbytočnými odkazmi aby to nevyzeralo ako na blšáku alebo chate.Najlepśie bude keď si na začiatok prečítaš pravidlá fóra a v tvojom prípade hlavne:
Pravidlo 5.
V diskuzi je možné hledat. Využijte toho dříve, než položíte již zodpovězený dotaz. Duplicitní témata budou zamykána nebo smazána.
A keby si na niečo nenašiel odpovede kludne sa opýtaj radi ti odpovieme.
PCX je skvelý skúter na začiatok,že je tak rozšírený svedčí aj vlákno o ňom,ja som s ním tiež začínal a najazdil som s ním 23 tis km,dočítaš sa aj v mojích príspevkov o štíte a iných veciach a keby si niečo nenašiel rád ti poradím čo budem vedieť.
Vela štastných km v sedle PCX.
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km