Bohužel tachometrová hodnota je nicneříkající hodnota.... BlackWolf se ptal na skutečnou a ne tachometrovou a tu to prostě nevykouzlí ani omylem.
Pojem SAKRA rozdíl je taky jen nicneříkající a silně zavádějící. Ano měl jsi jako jeden z mála oba obsahy PCXka,ale nikdy jsi nezveřejnil žádný skutečně objektivně porovnatelný hodnoty,třeba zrychlení,maximálky,projetí určitého úseku atd....a přitom je dneska spousta softu do telefonů,který toto změřit umí.
Neber to jako nějaký žvásty a narážky ode mě,já jsem prostě realista a pro přesvědčení potřebuju reálný hodnoty,který prostě z tachometru nezískáš
Já si dneska pro příklad dělal srovnání dvou aplikací pro měření všeho možnýho na kole. Ještě mam v placu další dvě,ale u mě je problem že jezdim po lesích a tam může být horší GPS signál a tim pádem vznikají nepřesnosti. Proto chci vychytat nejlepší soft a ten pak pravidelně používat. Vše jsem pak porovnával se Sigmou BC 2006 MHR kterou mam namontovanou - u tý ale chci ještě přeměřit obvod kola,aby to bylo opravdu přesné.
Malé porovnání naměřených hodnot dvou trekrů + toho co naměřil computer - Sigma 2006 MHR.
1. Endomondo
2. Sport tracker
3. Sigma 2006
Počet ujetých km - 1. 24,09 - 2. 24,8 - 3. 25,19
Čas jízdy - 1. 1:03:42 - 2. 1:03:14 - 3. 1:01:34
Průměrná rychlost - 1. 22,7 - 2. 23,6 - 3. 24,56
Maximální rychlost - 1. 49,6 - 2. 66,9 - 3. 51,92
Spálené kalorie - 1. 757 - 2. 716 - 3. / / /
A teď babo raď co je přesný ?
Krom maximálky mi přijde přesnější Sport tracker.
Dřív když jsem ladil 70ky,tak jsem měl jednu trasu a tu projetou s různýma setupama s GPS údajema každou vteřinu a bylo krásně vidět co je kde rychlejší atd......něco takovýho by bylo super,kdyby se tady objevilo.... tak to ber třeba jako návrh do budoucna a ne rejpání