8steve píše:BlackWolf píše:Heh .. Je mi jasne ze to na dlhe pohodlne presuny nie je ... Pisal som ze som jazdil na podstatne silnejsich strojoch (100koni a viac) ... Viem co mi da 125tka pcx ... Necakam gumovacku ;o) ale ci mi to pomoze udrzat napr. skutocnych dlhodobych 120km (nie tachometrovych) , ci do kopca citit ze je to vykonnejsie ... Ale to moze porovnat iba clovek ktory mal aj pcx 125 aj 150 tku
150 vubec 120 nejede
BlackWolf píše:Heh .. Je mi jasne ze to na dlhe pohodlne presuny nie je ... Pisal som ze som jazdil na podstatne silnejsich strojoch (100koni a viac) ... Viem co mi da 125tka pcx ... Necakam gumovacku ;o) ale ci mi to pomoze udrzat napr. skutocnych dlhodobych 120km (nie tachometrovych) , ci do kopca citit ze je to vykonnejsie ... Ale to moze porovnat iba clovek ktory mal aj pcx 125 aj 150 tku
traktorista píše:Ti kontrolovali ventily?
Ja som sice u prehliadky nebol osobne, ale technik ziadne ventily nespomenul
angel2904 píše:Myslím, že stačí pročíst toto vlákno a informací budeš mít celkem dost i bez zkušební jízdy. Uživatel "minicooper" měnil 125 / 150 a napsal dost postřehů. Hledej tedy v jeho komentářích. viewtopic.php?f=4&t=7207&start=195
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků