Tak mám za sebou první servis (garnčku). Vše v pohodě a v Brně to stálo 847 Kč. Olej + hodina práce.
Zkušenosti se skútrem jsou v pohodě. Jede hezky postupně se to zlepšovalo, jak se zajížděl. Těch 1000 km jsem ujel za 14 dní, ale nemám čas jezdit jsem pořád v práci. (moje 150 je první co odjela z Brna) Po městě naprosto super rozjezdy z křižovatek a kličkovaná mezi auty v koloně maximální spokojenost. Na dlouhý výlety to není ono, ale kolem 100 km není problém. Co mi trochu vadí jsou brzdy, obzvláště zadní je slabší než bych čekal, ale když brzdím oběma v pohodě. Start/stop je v pohodě, sem tam ho využívám.
Takže shrnuto do města kam jsem to chtěl je naprosto super, takže mám radost a koupil bych znova.
Je nás na PCX v Brně a okolí spousta a to je dobře. Chtělo by to sraz. I tak se mi často stává, že když někde zastavím tak PCX lidi obdivují
Chtěl bych kufr, ale není držák jak někdo už psal a tolik peněz za origo nedám. Chci ještě ideálně do kastlíku na rukavice dát 12V zásuvku, ale nevím jestli se mi do toho bude chtít rozebrat půl skútru. Možná časem větší plexi.
Budu rád i za vaše postřehy.