forester píše:A čo ty stratení Londýnčan,bol som v Londýne a teba som nezbadal...
To preto, lebo nechodíš na správne miesta Cez Oxford street som išiel asi 4 x, ale dúfam, že už viac nepôjdem. Tam je to otras s trafikou. Ani na tom skútri sa nedá predbiehať, lebo ťa zloží taxík prichádzajúci z predu..alebo autobus
Inak keď som si ja kúpil moje PCX, tak som mal pocit, že som jediný kto ho v Londýne má. Prvých PCX károv som previdelnejšie začal stretávať hádam až po roku na ceste z práce a späť. Teraz už ich je tu o hodne viac, ale jednoznačne najviac tu stretneš donáškarov na tých innovách a pod.
Už rozmýšľame, že pôjdeme domov, lebo chýba domovina, tak zvažujem, že 125 predám a doma kúpim 150. Dnes som dosiahol číslo 15 024 MÍĽ (24 188km) Tipujem, dokým ju predám, bude tam cca 19 - 20 tis míľ (cca 32000km) DOMA, to bude dedina na východe , takže 150 využijem asi lepšie na "medzimesto" presuny ako túto 125. Zaujímalo by ma, koľko má taký skúter životnosť (asi ide hlavne o motor, nie?) dokým sa začne kaziť natoľko, že sa už opravy neoplatia. Zatiaľ (3 x klop) ma ešte nenechal v štichu a vyzerá, že si šľape ako hodinky.