[quote=Vlady]KAPPA A GIVI je jedna banda tie kufre sú rovnaké až na nálepku .... ja mám len na jednu prilbu 35L a tiež som rozmýšlal že streknem aspoň spodok lebo vrch by mi aj tak manželka okopala ako prehadzuje nohu keď nasadá...som tak o tom uvažoval že by som si nechal namišať farbu podla scootra a by som to strekol . ten podklad na plasty som videl v obchode ...[/quote]
Jo ja ho chci taky koupit v Paskove.Minuly tyden prodali vsechny kufry!!! tak jsem musel dalsi tyden cekat. V patek jsem tam volal a rikali, ze tam budou v pondeli a kufry by meli mit taky.
Ja mam jen problem s uchycenim. Na tom drzaku je chycena velmi pohodlna operka zad Givi a tu bych tam chtel nechat...ale musi se cela plotna posunout cca o 10 cm dozadu. Hlavni problem ted resim s tim,ze at KAPA nebo GIVI maji stejnou plotnu a ta je uzka,takze uz mam udelany plechovy mezikus co prisroubuju na ten nosic a na ten plech pridelam plotnu a pak kufr...desne slozite. Uvidim,az tu plotnu budu mit doma,tak to jeste poladim,ale to urcite pujde:)
Jeste me napadlo ze k tomu kufru dokoupim brzdove svetlo a mozna jeste i operku,ale u toho svetla nevim jak je to s kabelazi...pac bych ten kufr sundaval a nevozil ho porad sebou...
teda chtel jsem citovat petrzeta
kufr.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.