Čau chlapi,
koupil jsem tento stroj a trochu bojuji s klíčovým startováním, tak jsem se chtěl zeptat jak přesně funguje...
u jednoho klíče mi nesvítí vůbec kontrolka když ho mačkám, ale to bude asi jen baterka
ale druhý šlape, ale:
díval jsem se na nějaké video a on se dá držet a pak začne blikat červeně a i když jsem na skůtru tak vůbec nereaguje zapalování a musím ho zase držet až kontrolka blikne zeleně - takže to je asi nějaký zámek, či imobilizer předpokládám?
a když odejde od skůtru tak zabliká a zhasne a to je teda asi, že kliček opustil dosah, tak se tím zamkne.
Ale někdy přijdu ke skůtru, hlavně po delší době a mačkám zapalování jak debil (klíček je kapsa u kalhot) a vůbec nereaguje. A pak po nějaké době, popřípadě když dám klíče do kaslíku, tak se chytne. Tak nechápu jak to přesně má fungovat. Jestli musí mačkat to tlačítko na klíčku ? nevím...
V autě mám proste klíček a přijdu - odemknu dveře tlačítkem na klice - a startuju tlačíkem. Pak vypnu tlačítkem, zamknu tlačíkem na klice a jeto.
Ale ten skůtru si tak reaguje jak chce na ten klíček, nějaký rady jak vyzrát?
a hlavně mě hrozně zajíma co můžu dělat, kdyby mí někde v centru došla baterka, má to nějakej založní plán jak nastartovat s tím klíčem bez baterky??
nic jsem nenašel na netu :/
DíkY!