OK teda. Se nemuzu stavit, kdyz nevim jak delas a kdy si doma. Co treba SMS mi napsat, kdy jsi doma?
[quote=petrzet]Dneska mi nabizel ty same blinkry u toniho v paskove,budu uvazovat
[/quote]
Remen jeste porad nikde a to tam pravidelne pisu a otravuju. V paskove v Moto-Toni uz maji jen jedny blinkry a to diky mne, protoze jsem tam mailama dost otravoval a cirou nahodou jistym nedopatrenim poslal dodavatel dva pary. Cena je za oba 1059,- coz ve srovnani za cire blinkry co jsem zjistoval v Honde 727 bez DPH, rozdil je jen v kvalite zpracovani a vzorku v cirem plastu. Ty blinkry na Yuki je treba fouknout bezbarvym lakem, at se neodrou, protoze jsem si vsiml, ze ten ciry plast neni zrovna moc odolny proti poskrabani. Na komplet cire zadni svetlo asi muzu zapomenout, jedine tan za majlant na zakazku a nevim, jestli to vubec nekdo dela. Jen ted sehnat ty pokovene zarovky s USA/JAPAN patici (Asi T20) a za dobrou cenu. Nebo mozna vymenit objimky v blinkrech na stardartni patici 15D nebo 15S. Pokovene zarovky se standartni patici uz jsem na netu nasel a chromovane od Philipsu taky (Tusim, ze asi 250, ale uz nevim jestli kus nebo par) cervene pokovene DIADEM zarovky jsou taky lehce k sehnani. Diodove se mi tam davat nechcou, sel by asi videt ten cerny plast, ve kterem jsou usazene diody.
zarovkazk1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.