Ten manuál je v NJ. Mam na NJ certifikát, takže pro mě je to maličkost, ale jestli neumíte dobře NJ, tak je vám asi na nic, ne. Ale jestli chcete tak no problemo...
Sluky Spacy 125 ´93 Foresight ´01 Malossi Multivar - pecka! SH 150i ´08 SH 300i ´09
Zájem mám v každém případě, rozhodně lepší než drátem do voka. Když nemám nic tak jsou to jen dohady, německy ok mám na koho se obrátit. Doufám že jsou tam alespoň nějaké obrázky.
Obrázků tam moc neni, ale teorie je celkem jasná. jo to i pro Hondu Helix 250. Tohle o té příručce píšou: Opravárenská příručka je určena výhradně profesionálním autoopravářům nebo zdatným a dobře vybaveným amatérům.
Jen ted nevim jak ti to poslat, ted ke skeneru nemam přístup :stare:
Sluky Spacy 125 ´93 Foresight ´01 Malossi Multivar - pecka! SH 150i ´08 SH 300i ´09
Kolik to má stránek ? a jaký formát to je, co vazba pro vkládání do skeneru. Mohli bychom výpůjčku kvůli skenu založit na důvěře, nebo se holt počká až se k tomu dostaneš. Myslím že nebudu sám co to uvítá.
Ok, dohodnuto. Posílám kontakt na PM. Pokud by tady byl někdo, kdo již dělal údržbu nebo opravu a provedl nějakou fotodokumentaci, myslím že by nebylo od věci ji zakomponovat do toho manuálu k patřičnému tématu. Rady nebo zkušenosti taktéž.
Nazdar synci od Hondy,je k mání Jazz ze 2003 roku,údajně najeto 11500 km.Kdo máte s tímhle nějaké provozní zkušenosti.U nás jich moc nejezdí,tak nevím,jak díly v případě nouze,spotřeba,nač dávat pozor atd.Díky.J
Cau,do Jazze urcite bez. Je uplne stejny jako Foresight ale ma podle me heci kapotaz (celokapotaz). JInak motorove a podobne je to stejne.Dily na to jsou uplne v pohode k dostani do 2 dne,ale musis pocitat s vyssi cenou (hold Honda)a par neoriginalnich dilu taky najdes
Naposledy upravil KYBLOS dne 30 zář 2013, 11:03, celkově upraveno 2
Důvod:Citace posledního příspěvku
Ahoj, potrebuju radu. Mam v umyslu vymenit olej na mojim fes250 a nemam manual. Nevite nekdo, kdo manual vlastni jaky tam doporucuje vyrobce olej a jestli tam je nejaky olejovy filtr a jaky? Mockrat diky. Jirka.
To jsme uz tady vrozebirali.Ja mam vetsi valec a mam tam lit 10W50, ale nekdo rikal ze muze byt u standartu 10W40. Olej vymenis lehce (povolis sroub,vytahnes sitko a olej vytece)