Wictore, bílou ne. Už jsem jich viděl hodně, ale bílá Helixovi fakt nesluší Za to modrá, červená a černá to je jiný kafe Sám mám černou a jediný co tam kazí vzhled, je ten šedivej plast ze spodu skůtra. ale letos na podzim ho přestříkám, půjde celej do černý. Akorát nevím jestli doplňky červený nebo chrom.
Tak barva je asi ten poslední detail, protože jak jsem psal, tak nejsem majitelem tohodle krasavce, ale když se poštěstí a jednou budu, tak ta finální barva prostě bílá bude! ... i když musim přiznat, že i v té černé vypadá nádherně ...
Ahoj, zdravím všechny fandy CN 250 ... pokud to bude ještě někoho zajímat vlastním jeden kousek. Mám jej asi dva roky a je to láska na první pohled. Okolí sice říká, že jezdím na vesmírné lodi, ale mě se líbí. Tak v případě zájmu sem dám foto nebo cokoli dašího a budu rád za další nadšence.
Nazdar všem, chlapi nemá někdo zájem o motor na cn 250 helix? kompletní má novej válec, těsnění, píst i kroužky. Zadní kolo i výfuk. Měl najeto před opravou 56000km na částečné go sem najel 2000 km. Nebo ho rozprodam i na ND.
šnek píše:Gombo, Neználek, Karlos: Chlapi, kde jste je sehnali - u nás nebo individuální dovoz?
Koupeno zde, historie neznámá ... Jinak před časem jsem narazil v bazaru na prakticky identickou čínskou kopii Helixe s názvem Sampo HY150T-6, r.v. 2008. Koukal jsem na to jako puk, ale dneska se nelze divit ničemu.