Zdar,
mám nového runnera a přiznám se, že jsem čekal víc, nato, jak je všeobecně vychvalovaný...možná ta 50ka, že je sqělá, ale to 2killo mě nijak extra nenadchlo. Proto právě píšu, že je možná potřeba nějaká speciální úprava... . První, co mě nemile překvapilo, je permanentně rozsvícené potkávací světlo při zapnutém klíčku...to je standart, nebo se jedná o výrobní vadu?? Další drobnost, co postrádám, je akustická signalizace blinkrů...nato, ale určitě existuje nějaký click-clack bazmek..
Co je ale zásadní, skútr se při rychlejší jízdě už na mírných na nerovnostech VLNÍ s prominutím JAKO PRASE. Nevím, jestli je to tím tvrdým podvozkem, ale klopím zatáčku v 90km/h, malá nerovnost, a skoro letím ze sedla Je tohle normální? Moje původní Yamaha s malýma kolama seděla v zatáčkách "na kolínko" jako přibitá...runner se chová jak spašená koza Připadá mi, že i na rovinkách se pořád trochu jakoby klepe. Ale možná, je jen moc tvrdý. Nevím...
Napište prosím někdo svůj názor, ať vím na čem jsem, zdali nemám jen nějakou vadu (já, nebo skútr ) případně doporučte po zajetí nutné úpravy, těch přetočených 120km/h, co to jede není nic moc
Díky
rickey