Mikidos, jezdime na Gilere 200 ST dva i na delsi vzdalenosti a da se, delame ale prestavky:-)
Do mesta to je nejlepsi pomer mezi obsahem, rozmery a manevrovatelnosti. Mame vzadu velkou pixlu:-)
Radek.me píše:Jakej je reálnej rozdíl spotřeby u runnera 50, 125 a 200ccm když se podívam na spritmonitor.de tak tam píšou spotřebu ca stejnou od 50ccm až po 200ccm což mne přjde divný. Jde mne hlavně o spotřebu na krátké trasy do práce ca 5km a rychlosti ca 80, kdy je tedy motor víceméně studenej. Kterej obsah bude brát nejmín ? Láká mně to VXR papíry mám ale mám obavu z té spotřeby, jestli by na to nebyla lepší ta 125ca. Padesátku nevim ale už asi ne, v serii to nepojede, spotřeba taky docela vysoká když to jede furt na plnej a z tuningu jsem už taky vyrost, furt se v tom člověk hrabe
Putin píše:Ano asi se vyplatí opravdu rovnou 200ccm, protože 125 mi žere 4 litry. Ježděno jen v Praze v hustém provozu. Mimochodem docela je na dynamice znát použití benzínu Verva 100 nebo aditiv do benzínu obecně, až jsem byl překvapen (silnější zátah odspoda a nižší hlučnost, absence škubání za studena). Na spotřebě však vůbec. S přechlazením souhlasím, zakrývám polovinu chladiče kromě léta pořád.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků