od sportcity » 30 dub 2009, 13:32
čau tak moc děkuju za info ohledně garančky a ke Sportcity Cube 300 uvádím, že obsah motoru by měl být asi 275 cm3 jinak je to totožné s 250 ie, kterou mám já (samozřejmě je zde nový vzhled a další vychytávky) a je zde lepší krouťák, takže pojede určitě lépe (doufám dejve, že sem budeš pravidelně psát zážitky a zkušenosti). Dvoustovka je karburátor aspoň to tak bylo, ale je možné že teď to bude již stříkačka, ale to fakt nevím. Já jsem se rozhodl pro dvěstěpadesátku hlavně z důvodů, že to byla stříkačka a má dva kotouče na předu, protože to dělá hodně (jeden kotouč byl kritizován co se týče výkonu). Dle mého názoru je sportcity jeden s nejkrásnějších skůtrů na trhu a to zde nepíšu protože ho vlastním, ale dle vzhledu a hodnocení po celém světě. Italové jsou prostě Italové a ty tohle stavět umějí. Jsou i jiné krásné skůtry nikoho bych nechtěl urazit (každému se líbí něco jiného), ale v kategorii nemaxi skůtrů a hlavně bez tunelu je fakt nejhezčí. Skůtr se středovám tunelem má sice dobré jízdní vlastnosti, ale připadá mě již jako motorka a ne jako skůtr , ale je to věc názoru. Určitě mě bude spoustu lidí oponovat, ale je to jenom můj názor.
Jinak se skůtrem jsem hodně spokojený, hlavně spotřeba mě překvapila. Sportcity má hodně tvrdý podvozek to mě asi nejvíc sklamalo, ale je to hlavně stavem našich silnic. Myslím, si že Italové nepočítali, že takový skůtr bude jezdit na takových silnicích. výkon je supr a nebýt euro 3, tak to valí ještě rychlej. Zatím čus