Byl jsem se podívat na jednom Leonardu,protože mi to přišlo jako velice lákavá nabídka.
http://www.tipmoto.com/motorky/aprilia/ ... o-300.htmlTak chci tímto všechny varovat,ať si ušetří cestu....je to vrak !
Plasty - břicho lak nic moc,vpravo dole prasklej,dále prasklej a chybějící kousek plastu za přednim kolem a ulomenej jeden držák na šroub vpravo u světla. Hlavní přední plast taky bude mít asi ulámaný držáky,protože byl navíc chycen z boku do plastu před nohama asi 4 vrutama.
Pneumatiky obě dvě zralé na výměnu. Zadní kotouč taktéž. Přední by ještě něco najel. Zadní tlumiče na výměnu.
Motor - zespoda jak je ploška po kterej jezdí váleček co je na stojánku,tak v ní byla asi tak 0,5 cm hluboká vyšoupaná rýha,protože kolečko vypadalo jak total sjetej váleček s ploškou,vůbec se netočil a železo do bloku vyrylo ošklivou drážku. Motor jinak celej očouzenej,jak kdyby na motorce něco hořelo,bylo to sice otřený,ale jen kam se mohlo hadrem,třeba pod držákem výfuku a nebo zespoda byl nános sazí hodně velkej. Byl jsem to projet pár km,motor zahřátej ale jelo to stejně jak 250...ani se tomu motoru nechtělo nad 115 už moc zrychlovat. Obrovská vůle na plynu,možná nebyl ani na plno otevřenej karbec,jaká to byla vůle. No jízda na mě dojem neudělala. Po příjezdu jsem koukal jestli někde neni další problem,protože jsem si před jízdou všimnul rezatého válce...postavim skútra na boční stojánek a koukam zespodu na motor a hle....hlavní stojan od vody....rezavé...takže tam někde něco teklo....jestli to je jen nějaká hadice nebo něco jiného jsem už nezjišťoval,poděkoval jsem za předvedení a rozloučil jsem se s prodejcem a vydal se na 200 km cestu domů......