Ahoj, nahodou z hlavy to vim. Z pohledu ze zadu pred baterkou cislovano z leva. 1. 7.5A zapalovani, 2. 15A vsechny svetla a klakson, 3. 20A baterka. Je to pro model rv.2003.
Ahoj, díky. Mám r.v. 2000, tak nevim, jestli se to nějak liší, ale myslim, že tam mam 4. Možná ne. Fakt si nejsem jistá. Tak ten dekl tedy asi radši odmontuju
Roky 1999-2003 by mely mit stejne pojistky. 3ks. Po sundani krytu uvidis. Pokud budou ok, zavada bude asi jinde. Jak jsi s ni spokojena ? Zkusenosti dobre, nebo spatne ?
Kristepane holka jedna. Než se začneš ptát, vem do ruky šroubovák a ten kryt odmontuj. Stejně ti nic jiného nezbyde. Mám Lea r.v. 1998 a pojistky jsou tam tři.
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.
Jj, ale ke skůtru se dostanu až o víkendu a včera jsem zrovna měla cestu kolem mototechny, tak jsem je chtěla rovnou koupit do pov. výbavy, proto jsem se ptala, jestli to někdo náhodou neví. Jinak ho mám od neděle a zatím jsem spokojená. Jela jsem na něm z Prahy do Budějic a vydržel
9.4. edit: Tak jsem to odmontovala a jsou tam 7.5; 15; 20 a ještě jedna 20 je úplně vpravo.
Naposledy upravil KYBLOS dne 02 srp 2013, 00:48, celkově upraveno 1
Důvod:Sloučeny dva příspěvky pod sebou
janeyx: neber ho vážně Nebudu říkat kdo to je, ale tebe se to rozhodně netýká, tak si toho vůbec nevšímej, páč to by tě mohlo jedině urazit, kdybys věděla o koho jde a špatně to Stréc Mojda určitě nemyslel, jen to tak blbě vyznělo