No tak to já bych mohl povykládat asi před 14dny. Stojím u Lidlu v Jeseníku,potkám kámoše co si prohlížel můj stroj.Kecáme a kecáme,vše vysvětluji, končíme, nasadím přílbu a ku.va, kde jsou klíče
Takže,klíče od skútru pod zacvaklým sedlem,klíče od baráku i s mobilem vzadu v kufru,samozřejmě zamknuto. To už bylo na mašli,doma (6km) náhradní klíče mám,jenže klíče od baráku v kufru. Žena ve Zlíně, syn v Ml.Boleslavi. Co teď. Kámoš byl u Lidlu autem,pracuje v Jeseníku a má v práci milión všemožných klíčů.Samozřejmě nic nepasuje. Volám z kámošova mobilu místního maníka v autoservisu,prý se umí dostat přes zámek,ale jedině u auta,takže nic. To už uplynula asi hodina. Nápad,zavolám hasiče, jsem prozatím odložil. Nápad odvrtat zámek v kufru se mě taky nelíbil, ale bylo to v ten moment nejschůdnější řešení.
Mezi tím jedeme ještě do nedalekého auto Kelly. Dva kluci říkají,že za 5minut pojedou okolo a že se pokusí něco vymyslet.
No a to klaplo
. Klíče z pod sedla vytažené za 10 vteřin, tím pádem i klíče od kufru a od bytu. Všichni čekáte,že řeknu,jak???
Ne,neřeknu,mohl by to být možná návod pro zloděje. A navíc nevím zda by to šlo aplikovat u jiných skůtrů,asi ne, možná podobných (sedlo) co mám já. Jedině snad v soukromé zprávě..
Udělal jsem teď opatření aby se mě to už nikdy nestalo, nebo byly dostupné,někde, klíče. A to jsem si říkal,že se mě to nemůže nikdy stát....