od prochy-milan » 22 lis 2019, 09:44
Zdar,já měl stejný stejný problém se spínací skřínkou jako Golino akorát mně nesvítila žlutá kontrolka motoru,start probíhal bez problému.jednou při projíždce mně překvapil silný zápach pálených plastů(prvně jsem si myslel,že někdo doma topí pet lahve,ale když jsem zastavil na jiném místě zjistil jsem,že je to z mého skutru).Doma jsem skřínku rozdělal a byla dost vypálená,vyčistil jsem měděné kontakty a pravděpodobně by fungovala dál,ale ja dal pro jistotu jinou koupenou ze skootlendu(starou mám schovanou jako nouzový náhradní díl)Občas by stálo za to skřínku rozdělat a kontakty vyčistit smirkovým papírem,aby nevznikl studený spoj a tím pádem se to chová jak odpor a začne to žhavit!Momentálně mně trápí problém,že se rozsvítí červená teplotní kontrolka,když jedu na plný plyn 100km/h po ubrání plynu kontrolka zhasne.Hledal jsem kde se čidlo nachází,ale nikde jsem ho na motoru nenašel ani na seznamu origo náhradních dílu Yamaha,v autorizovaném servisu mně to čidlo taky nenašel s tím.že je asi součástí termostatu,ale když odpojím konektor termostatu a nastartuji tak se rozsvítí jen žlutá kontrolka chyba motoru,takže si myslím ,že tady čidlo není.Kdyby někdo věděl tak napište budu rád. mám najeto 50000 tisíc od jara 2014,takže pár závad už jsem řešil tak jestli někdo má zájem můžu vás s nimi seznámit.