pár řádků k výbavě bych zde ve vlákně k yamaze xenter rád viděl a tak tedy začnu já
yamaha samostatná nenabízí krom plexi konkrétně ke xetru vlastně vůbec nic! konstrukčně je xenter dělán ne zrovna uživatelsky jednoduše pro doplnění výbavy... kapotáž řidítek, která je do sebe nacvakaná a pod níž je málo místa na umistění další elektroniky, není uplně štastná volba... tolik kritizování
xenter vyborně chrání nohy, na
tucano je jak dělaný - lehká instalace, deka posouvá skůtr k úplně jiné užitkové hodnotě, jestli je něco, co bych všem vám zde mohl doporučit tak KUPTE SI DEKU!
plexi je zde probráno tak za mě jen krátké hodnocení.... doporučuji koupit!
zásuvku jsem vlastně doopravdy ještě nepoužil ale jsem člověk pracující celý den s iBlbostma a tak je přijemné mít tu možnost, kdyvych ji potřeboval... navíc dobudoucna hodlám i cesty někam dál a když už jsem dal těch 60 euro za sygic (aplikace do iŽida) tak těch par korun za zasuvku neopláču, navíc mobil se zaplou navigací vydrží asi 2 hodiny
opěrku pro spolujezdce jsem kupoval dřív, než jsem byl jako spolujezdec svezen, na komfortu moc nepřidá a za ty děsné peníze co za to yamaha chce to NEDOPORUČUJI!
tašky od oxfordu jsou užitečné ale často s nima nejezdím... nechal jsem prostřední popruh, který tahám pod sedadlem, sešít tak, aby mi někdo nemohl ukrást tašky samotné, naneštěstí jejich obsah uchránit nemohu a yamaha žaden držák na boční kufry pro xentra nedělá
vyhřívané rukojeti jsem volil od oxfordu model přímo na skutra... chtěl jsem šetřit baterku a taky jsem nechtěl mít tahán kabel po plastech - rozhodnutí to bylo chybné
vyhřívané rukojeti určitě doporučuji ale ne tento model
na low topí málo a tak je využijete pouze na high - problémy při instalaci jsem popsal hned na začátku tohoto příspěvku
abych ale nebyl tak negativní dopním, že minulý týden jsem jel při teplotě 6*C v letních rukavicích, kdy mi řiditka hřaly na high a pomalu jsem uřel slzu štěstím, že všechno to instalovani, investovani neni uplně k ničemu!
dále planuji dokoupit sloní uši... mali někdo nějaké postřehy a poznatky ke své výbavě, určitě by neuškodilo s o ně podělit!
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.