Asi tak proste mi rikal ze sou tam rovne zuby a nekde byvaji i sikne nebo co... ja nwm nerozumim tomu ale proste sem rekl az to bude zpravene pak si pro to dojedu ....
Můžete mi prosím napsat, jakou a jestli vůbec máte nějakou spotřebu oleje? Mně se totiž zdá, že mi to papá olej nějak moc a nevím, jestli je to normální nebo mám problém.
Tak jsem s rachtáním na zadním kole zajel do Yamahy v HK a ukázal jsem jim to stejné co bylo zde na videu a osahal jsem si tam i nové Xmaxy a tuto vůli mají všechny co jsem osahal, servisák mi řekl že to je normální.
Osobně si myslím že to je vůle v sekundárním převodu mezi ozubenými kolečky vzadu v převodu ale myslím že tuto vůli ač menší bude mít i nová převodovka.
Alli77: Uvazuj trochu, stezujes si na spotrebu oleje, chces po nas kolik nam to zere, ale sam to neuvedes U me necely 1cm na merce za 4000 km. Kolik to je na objem nevim. Za 6000 km co je vymena, olej dolivat nemusim.
Možná to není vidět, ale já uvažuju, neboj Problém je, že to nemám úplně přesně změřené, to provádím právě teď. Dolil jsem po horní risku, najedu 1000km a uvidím, kolik tam doleju. Ovšem zhruba vím, že mám najeto 4000km a dolil jsem tam už 1,6 litru, což mi teda příjde ukrutně moc. Proto jsem to sem nahodil.
Mě taky žere olej na můj vkus docela dost. Zatím to odhaduji tak na 3dcl na 6000 (ale tolik jsem s tím ještě nenajel:) Ale todle musíš dát do servisu, to je opravdu hooodně.